Hamile miyim değil miyim? Teste bakın kızlar

nurtkgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
265
85
28
26
Kızlar adet tarihimi tam bilmiyorum bir kimyasal gebelik geçirdim 5 ay önce ondan sonra hala düzenim yerine gelmedi. Bugün test yaptım hemen çıkmadı ama 10 dakika sonra falan testi atmak için aldığımda gayet belirgin şekilde ikinci çizgiyi gördüm ama sevinemiyorum nedense. Tahminime göre temmuz 2 gibi adet olacağım sizce hamile miyim?

Eklentiler

• IMG-20230629-WA0002.webp
    IMG-20230629-WA0002.webp
    128,7 KB · Görüntüleme: 192
Kızlar adet tarihimi tam bilmiyorum bir kimyasal gebelik geçirdim 5 ay önce ondan sonra hala düzenim yerine gelmedi. Bugün test yaptım hemen çıkmadı ama 10 dakika sonra falan testi atmak için aldığımda gayet belirgin şekilde ikinci çizgiyi gördüm ama sevinemiyorum nedense. Tahminime göre temmuz 2 gibi adet olacağım sizce hamile miyim?
Kuruma çizgisi değil gibi. Gebelik var bence. Kan verin

Kan verin bence umarım vardır 💗

Var gibi duruyor hayırlı olsun.Bu arada hanımefendinin adetine daha var yahu neden kan versin.Ay buradaki herkes kan vermeye takmış.Doktorlara Allah yardım etsin.Adamlar haklı.

Back
X