Hamile miyim değil miyim

senasuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
3
-3
1
22
Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oldum ama içime girmedi sadece surtundu ve ustumuz yoktu ve bana kalkmadı dedi cidden de kalkmamisti zevk suyu gelmedi mi bilmiyoruz hamile kalır mıyım çok korkuyorum cevaplar mısınız adetim de sanırım gecikti mi bilmiyorum ama adet 1 2 hafta oncesinde oldu olayin ustunden bir kaç gün sonra spor yaptım karnım ağrıdı sadece o geçmedi biraz bir kaç gündür de bağırsaklarını bozdum ama hamile belirtsinden bir kaçı yoktur ben adet olacağım zaman sol bacağım ağrır hep bugun de sol bacağım ağrıyor zevk suyundan hamile kalınmaz demi gelmedi heralde ama bekarım yani bozulmadi göğsümde ağrı da yok aşırı derece de kaşık agrimda yok hafif bel ağrısı ve yorgunluk var adet belirtsi gibi nolur hamile defilimdir demi

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oldum ama içime girmedi sadece surtundu ve ustumuz yoktu ve bana kalkmadı dedi cidden de kalkmamisti zevk suyu gelmedi mi bilmiyoruz hamile kalır mıyım çok korkuyorum cevaplar mısınız adetim de sanırım gecikti mi bilmiyorum ama adet 1 2 hafta oncesinde oldu olayin ustunden bir kaç gün sonra spor yaptım karnım ağrıdı sadece o geçmedi biraz bir kaç gündür de bağırsaklarını bozdum ama hamile belirtsinden bir kaçı yoktur ben adet olacağım zaman sol bacağım ağrır hep bugun de sol bacağım ağrıyor zevk suyundan hamile kalınmaz demi gelmedi heralde ama bekarım yani bozulmadi göğsümde ağrı da yok aşırı derece de kaşık agrimda yok hafif bel ağrısı ve yorgunluk var adet belirtsi gibi nolur hamile defilimdir demi
Zevk suyundan da hamile.kalinabiliyor.. ama olmama olasiligin daha yuksek

Evet nadir de olsa zevk suyundan hamile kalına biliyor. Ve nadir de olsa bozulmadan da hamile kalına biliyor. Çünkü, zaten kızlık zarı tam kapalı birşey değil. Eğer tam kapalı olsaydı adet kanı nerden alıp giderdi? Kızlık zarının küçük de olsa deliği var ki, adet kanı dışarı aka bilsin. Bu yüzden böyle de hamile kalına biliyor.

bıkmadınız sürtünme konularından :D sürtüne sürtüne alev alacaksınız millet aylarca uğraşıyor yumurtlama takip ediyor yine şans %50 o kadar takviye alınıyor bacaklar havada bekleniyor kesin hamilesin :D sağlığınız için yani hamile kalma korkusundan değil sağlığın içinde mutlaka prezervatif kullan ilişki de o senin eşin değil bugün senle sürtünür yarın başkasıyla mikrop kaparsın ondan sonra çekeceklerin hamilelikten beter.

Back
X