hamile miyim? Gebeler yardım edin!

yasmin_84

minik kuşum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.628
52
158
Diğer
hanımlar ben son 4 aydır diane-35 ile korunuyordum.bu ay unuttuğum gün olduğunda ertesi gün 2 tane içtim.hapın bitimine doğru bir günü eksik içmişim farkettim.sizce hamile kalırmıyım.aranızda yada çevrenizde böyle bir şey duydunuzmu.pazar günü adet görmem lazım.günde(geceleri de sayarsak)5-6 kere tuvalete gidiyorum.kasık ağrılarım var.göğüslerimde büyümede var.nolur bana yardımcı olun..

hanımlar ben son 4 aydır diane-35 ile korunuyordum.bu ay unuttuğum gün olduğunda ertesi gün 2 tane içtim.hapın bitimine doğru bir günü eksik içmişim farkettim.sizce hamile kalırmıyım.aranızda yada çevrenizde böyle bir şey duydunuzmu.pazar günü adet görmem lazım.günde(geceleri de sayarsak)5-6 kere tuvalete gidiyorum.kasık ağrılarım var.göğüslerimde büyümede var.nolur bana yardımcı olun..
hapı unuttuğunuzu farkedip içseydiniz bişi olmazdı ama bi tane farketmediğiniz hap olmuş.koruyuculuk baya bir azalıyor diye biliyorum.bende emzirrken hamile kaldım ve daha adetim geçmeden veya olmasına yakındı kızım emerken çok canımın yandığını hissediyorudm ama diyordum benim kız çok büyümüş ,çok güçlü çekiyor artık diye.meğer hassaslaşmışlar ...hayırlısı olsun hakkınızda.biz hiç beklemezken,korunurken 3.bebeişimizi öğrendik.çok ağladım başlarda ama Allah öyle bir duygu veriyorki şimdi bişi olacak diye çok korkuyorum.35.haftadayız

Back