Hamile miyim? (Gebelik Testi)

lightframee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
4
0
1
33
Merhaba arkadaşlar, kasım ayının başında regl olmam gerekirken olmadım. Şuan aralık ve hala regl olmam gerekirken olmadım. Erkek arkadaşımla hiçbir vajinal temas olmadı. Gelen zevk suyuyla hamilelik riski var mı? İçim rahat etmediği için bugün test yaptırdım ve sonuçları sizlerle paylaşıyorum yorum yapabilirseniz sevinirim.

Olduğum test, certain adındaydı.

Resmi ekledim.

Olduğum test güvenilir midir? C harfi altında çizgi olması haricinde diğer kısımlara pembe renktemi numune hafiften göründüğü için panikledim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Durum nedir, tekrarlamam gereken bir durum, şüphelenmem gereken bir durum veya yaptırmamı tavsiye ettiğiniz ek bir test var mı?

İlgili ilgisiz herkese şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim :)
cer.webp

Testin negatif gözüküyor.. Ama Adetin çok gecikmiş.. Bi kere bunun sevebini öğrenmek için doktora gitmen şart.. E doktora gidince de zaten net cevabı alırsın..
Adetini bu kadar geciktiren şeyin ne olduğunu öğrenmen lazım.. Bunu ihmal etme..

Testin negatif gözüküyor.. Ama Adetin çok gecikmiş.. Bi kere bunun sevebini öğrenmek için doktora gitmen şart.. E doktora gidince de zaten net cevabı alırsın..
Adetini bu kadar geciktiren şeyin ne olduğunu öğrenmen lazım.. Bunu ihmal etme..

Teşekkür ederim canım. Teste güvenip güvenmeme konusunda tereddütler yaşadım. Daha önceden de bu tarz ufak çaplı gecikmeler yaşıyordum ama bu seferki hayli bir uzun olunca, erkek arkadaşımla yaşadığım küçük bir olayı bile büyüttüm kendi kendime,aklıma bambaşka şeyler geldi.

Merhaba arkadaşlar, kasım ayının başında regl olmam gerekirken olmadım. Şuan aralık ve hala regl olmam gerekirken olmadım. Erkek arkadaşımla hiçbir vajinal temas olmadı. Gelen zevk suyuyla hamilelik riski var mı? İçim rahat etmediği için bugün test yaptırdım ve sonuçları sizlerle paylaşıyorum yorum yapabilirseniz sevinirim.

Olduğum test, certain adındaydı.

Resmi ekledim.

Olduğum test güvenilir midir? C harfi altında çizgi olması haricinde diğer kısımlara pembe renktemi numune hafiften göründüğü için panikledim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Durum nedir, tekrarlamam gereken bir durum, şüphelenmem gereken bir durum veya yaptırmamı tavsiye ettiğiniz ek bir test var mı?

İlgili ilgisiz herkese şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim :)
Eki Görüntüle 1705976
Bence testi tekrarlamalisin sanirim biraz olmasi gerekenden fazla idrar eklemissin ondan net cikmamis testin. Gerci 1 ay gecikmeyle kopkoyu cikardi ama bu test net bi sonuc vermemis gb gelio bana gerci vajinal bi temas yok diosun bu sekilde de hamilelik bence imkansiz gb. Neyse sen kesin sonuc icn bi kez daa tekrarla istersen testi farkli bi markayla ama hamilelik haricinde de bu kadar gecikme normall diil doktora gitmende fayda var

Teşekkür ederim canım. Teste güvenip güvenmeme konusunda tereddütler yaşadım. Daha önceden de bu tarz ufak çaplı gecikmeler yaşıyordum ama bu seferki hayli bir uzun olunca, erkek arkadaşımla yaşadığım küçük bir olayı bile büyüttüm kendi kendime,aklıma bambaşka şeyler geldi.
Bu ufak çaplı bir gecikme değil ama ve dikkate alınması gereken bir sorun..
Özel hayatında ne yaşadığın kimseyi ilgilendirmez.. Seni eleştirmekde kimsenin haddi değil.. Hayat senin hayatın.. Yaşın kaç bilmiyorum ama benden sana abla ya da kardeş tavsiyesi olsun ;) pişman olacağın bir şey yapma.. Bunu, sevgilinle birlikte ol ya da olma demek için demedim.. Olacaksan da dikkatli ol manasında söyledim..
Ve en önemlisi, bu gecikmeyi dikkate al doktora git.. Bak bizler burada çocuk sahibi olucaz diye neler yapıyoruz.. Neler deniyoruz.. Bugün basit ve önemsiz gördüğün bu adet gecikmesi ileride Allah korusun, çocuk sahibi olmanı bile engelleyebilir.. Bunu unutma..

Back
X