HAMİLE MİYİM (HADİ İNŞLLAH )

damlacanaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
9
1
1
37
KIZLAR MERHABA BEN EN SON 23 EYLÜL DE REGLİ OLDUM 18 /19 EKIM GIBI OLMAM LAZIMDI AMAA OLMADIM.ZATEN BEBEK ISTEDIGIMIZ ICIN DE KORUNMUYORUZ 3 AYDIR. REGLI OLMAM GEREKN GUN BU AYIN 19 UNDA IDRAR TESTI YAPTIM ECZANEDEN (5 TL) ALDIM FAKAT TEK .İZGİ CIKTI SUAN 3 GUN GECIKMEM WAR O TESTI ERKEN MI YAPTIM KAÇ GUN SONRA YAPMAM LASIMDI CIKMASI ICIN ILKKKES REGLIM GECIKTI HEP OLMASI GEREKEN GUN OLURDU COK HEYCANLIYIM LUTFEEENN YARDIM KIZLAR

KIZLAR MERHABA BEN EN SON 23 EYLÜL DE REGLİ OLDUM 18 /19 EKIM GIBI OLMAM LAZIMDI AMAA OLMADIM.ZATEN BEBEK ISTEDIGIMIZ ICIN DE KORUNMUYORUZ 3 AYDIR. REGLI OLMAM GEREKN GUN BU AYIN 19 UNDA IDRAR TESTI YAPTIM ECZANEDEN (5 TL) ALDIM FAKAT TEK .İZGİ CIKTI SUAN 3 GUN GECIKMEM WAR O TESTI ERKEN MI YAPTIM KAÇ GUN SONRA YAPMAM LASIMDI CIKMASI ICIN ILKKKES REGLIM GECIKTI HEP OLMASI GEREKEN GUN OLURDU COK HEYCANLIYIM LUTFEEENN YARDIM KIZLAR
Geç döllenme de olabilir. Testi tekrar yapın :KK54:

ERKEN Mİ YAPTIM SENCE :s
İnan herkeste o kadar farklı olabiliyor ki...
Adetine bir hafta kala çıkanlarda var , adeti geçmiş ve hamile olmasına rağmen çok çok sonra çift çizgiyi görenler de ...
Sabah idrarı ile tekrar yenilemelisin testini.İnşallah hamilesindir.

Kişiden kişiye göre değişir canım bu... Arkadaşın dediği gibi geç döllenme olduysa çıkmamıştır.. Sabah idrarınla tekrar yaparsın.. İnşallah gebesindir.. Rabbim gönlüne göre versin..

aminn kızlarrr ınsalllah ölcem beklemektennn ne kadar zormusss rabbım benımde dua eden ellerımı boş gondermesın evlat ısteyen herkese bana daaa nasıp etsınn ınsalllah adetım hep gunu gunee olurdu benım hıc aksamazdı 3 aydır korunmadan yapıyoruz o aylarda olması gereken gun oldu.gecıkmem hıc olmadı ılkkes bu ayy gecıktı 3 gun alllahım lutfeeeennnn lutfen hamıle olayım :(

kızlar bu arada 15 gundur idrarımda keskın bı kokuu warrr bunu hayatımdaaa ılkkkess yaşıyorum.enfeksıyon desem yanma kasıntı da olur hıc bırı yok sadece keskın bı koku war :S

Back
X