- 1 Nisan 2015
- 101
- 102
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim.bu ay da korunmadım ve adetim 5 gün gecikti. Bugün üst üste 3 defa test yaptım. Yorumlarsanız sevinirim. .
Evet üçünde de var resimdekinden daha belirgin hatta. 3 test arka arkaya yanlış çıkar mı acaba.inanamıyorum şuan pek :)
Geçen ay hemen kan vermiştim 4 kez test yapıldı. Kimyasaldı ve cok yıpratıcı bi süreçti bizim için. Acaba biraz daha beklesem mi kan tahlili icin.bekleyip muyaneye mi gitsem keseyi görmek için. Ne bileyim bilemedim.senin de yeni sanırım bebeğin hayırlı olsun allah sağ sağlim kavuştursun inşallah. Senin nasıl geçti bu süreç ne zaman tahlil yaptırdın ne zaman doktora gittin.
Amin insallah bizimde, bekleyen herkesin de sağlıklı bebişleri olsun inşallah. Kese hemen görümüş ne güzel. Bende biraz bekleyip öyle gideyim en iyisi. Yorumların için çok saol canım. Herşey gönlünce olsun.
Merhaba arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim.bu ay da korunmadım ve adetim 5 gün gecikti. Bugün üst üste 3 defa test yaptım. Yorumlarsanız sevinirim. .
Öyle oldu gerçekten canım allah devamını getirsin inşallah. Bekleyen herkes de bir an önce kavuşsun. Cok tesekkur ederim :* :*evet kusum anneler gununde hamislik haberi aldin ne guzel bak