hamile miyim ki ben de :)

hazel21

sağlıkla gel bebeğim. .
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
101
102
37
Merhaba arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim.bu ay da korunmadım ve adetim 5 gün gecikti. Bugün üst üste 3 defa test yaptım. Yorumlarsanız sevinirim. .

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-10-17-29-48.png
    Screenshot_2015-05-10-17-29-48.png
    621,3 KB · Görüntüleme: 170
Evet üçünde de var resimdekinden daha belirgin hatta. 3 test arka arkaya yanlış çıkar mı acaba.inanamıyorum şuan pek :)

Geçen ay hemen kan vermiştim 4 kez test yapıldı. Kimyasaldı ve cok yıpratıcı bi süreçti bizim için. Acaba biraz daha beklesem mi kan tahlili icin.bekleyip muyaneye mi gitsem keseyi görmek için. Ne bileyim bilemedim.senin de yeni sanırım bebeğin hayırlı olsun allah sağ sağlim kavuştursun inşallah. Senin nasıl geçti bu süreç ne zaman tahlil yaptırdın ne zaman doktora gittin.

Geçen ay hemen kan vermiştim 4 kez test yapıldı. Kimyasaldı ve cok yıpratıcı bi süreçti bizim için. Acaba biraz daha beklesem mi kan tahlili icin.bekleyip muyaneye mi gitsem keseyi görmek için. Ne bileyim bilemedim.senin de yeni sanırım bebeğin hayırlı olsun allah sağ sağlim kavuştursun inşallah. Senin nasıl geçti bu süreç ne zaman tahlil yaptırdın ne zaman doktora gittin.

canım ben 4 mayısta hastalanmam gerekiyordu ama ayın 8mayısa kadar hastalanmadım, ama test yapmıyordum negatif göre göre insanın psikolojisi bozuluyor haliyle, 8 mayısta dayanamadım 4 gün gecikmede yaptım test ve çift çizgi çıktı canım, aynı gün doktora gittim ultrasonda baktı keseyi gördü,o gün kan verdim ama kan değerleri için pazartesi günü konuşucam doktorla ,inşaallah o değerlerde iyidir canım. içini ferah tut canım Allahın izniyle seninkinde de köti bir şey çıkmıcak

Amin insallah bizimde, bekleyen herkesin de sağlıklı bebişleri olsun inşallah. Kese hemen görümüş ne güzel. Bende biraz bekleyip öyle gideyim en iyisi. Yorumların için çok saol canım. Herşey gönlünce olsun.

Amin insallah bizimde, bekleyen herkesin de sağlıklı bebişleri olsun inşallah. Kese hemen görümüş ne güzel. Bende biraz bekleyip öyle gideyim en iyisi. Yorumların için çok saol canım. Herşey gönlünce olsun.

amin canım benim sağol seninde her şey gönlüne göre olsun

X