Hamile miyim kii? :/

honeycombb

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
22
1
6
24
Kızlar selam salı günü test yapmıştım burda da paylaşmıştım ikinci çizgisi silik çıkmıştı benden tekrar test yapılmam istenmişti ben perşembe günü adet oldum ya da adet olduğumu sandım adetim 2 gün sürdü ben buna adet diyemiyorum arkadaşım yerleşme kanaması veya üstüne görme olabilir dedi. Bir kaç metin okuduğumda biraz ümitlendim sizin düşünceleriniz nedir?

Kızlar selam salı günü test yapmıştım burda da paylaşmıştım ikinci çizgisi silik çıkmıştı benden tekrar test yapılmam istenmişti ben perşembe günü adet oldum ya da adet olduğumu sandım adetim 2 gün sürdü ben buna adet diyemiyorum arkadaşım yerleşme kanaması veya üstüne görme olabilir dedi. Bir kaç metin okuduğumda biraz ümitlendim sizin düşünceleriniz nedir?
Ayrıyetten 2 gün boyunda hafif baş ağrısı çektim şu an da biraz kasık ve karnımda sızı gibi ağrı var bilemedim. Umarım güzel sonuçlar alırım

Yerleşme kanaması (halk dilinde üstüne görme) ikisi ayrı şeyler değil. Adet sandığınız şey lekelenme şeklindeyse, adet gibi yoğun ve kırmızı tonlarında değil de kahverengimsi, hafif pembemsi sulu akıntı şeklindeyse, adet gibi uzun süreli değilse ya da giderek akıntı çoğalmıyorsa bu konu düşünülebilir. Adet tarihiniz geçtiği için en garantisi kan vermeniz zaten varsa bu kısımda idrarda da çıkar. Hayırlısı 🎊🐣

Back
X