Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk başta çok silikti en fazla 1 dakika içinde bu hale geldi reglime 2 gün var normaldeSanki var. Kaç dakika içinde çıktı?
Elim ayağım titriyor kızlar ya 3 yıldır bekliyorumSanki var. Kaç dakika içinde çıktı?
O vakit hayırlı olsun diyelim. Bence kan testi verin. Kurumaya benzemiyor ama kan testi ile netlesirİlk başta çok silikti en fazla 1 dakika içinde bu hale geldi reglime 2 gün var normalde
Heyecan yapmadan çok umutlanmadan kan testi ver. Bence varElim ayağım titriyor kızlar ya 3 yıldır bekliyorum
Allah sizden razı olsun kızlar eğer hamileysem bütün süreci size anlatıcam çok zor zamanlardan geçtim mfk yöntemini denemiştim bu ayHeyecan yapmadan çok umutlanmadan kan testi ver. Bence varAllah gönlüne göre versin. Kesinleşince bizede yaz ki umutlarımız çiçek gibi sulansin
![]()
Mutlaka beklerim ve çok sevinirim. İster regl gününü bekle hani olmaz ama olası bir kimyasal olursa canın sıkılmasın ama duamız hayırlı, sağlıklı bir evlat.Allah sizden razı olsun kızlar eğer hamileysem bütün süreci size anlatıcam çok zor zamanlardan geçtim mfk yöntemini denemiştim bu ay
Allah razı olsun kızlar mutlaka yazıcam isteyen herkese allahım nasip etsin inşallahMutlaka beklerim ve çok sevinirim. İster regl gününü bekle hani olmaz ama olası bir kimyasal olursa canın sıkılmasın ama duamız hayırlı, sağlıklı bir evlat.![]()
ilk 5 dk içinde çıktıysa, bariz net hamilesin canım tebrik ederim
2 gün sonra testi tekrar edin bence pazartesi yaniKızlar kan testi yaptırdım 5.99 çıktı arada kaldım hiçbirşey anlamadım beklemeli miyim![]()
Üzülme daha bat geçmemiş beta düzgün artıyor mu buna bak stres yapmaKızlar kan testi yaptırdım 5.99 çıktı arada kaldım hiçbirşey anlamadım beklemeli miyim![]()