- 4 Kasım 2025
- 70
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi kahvelergeldi
llaboquıck markası kızlar bat 6 gün kaldı belirtiler vardı sizce nasıl normalde daha koyu pembeydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 3670229
llaboquıck markası kızlar bat 6 gün kaldı belirtiler vardı sizce nasıl normalde daha koyu pembeydi
Bende ilk Lobuquick ile yapmıştım böyle çıkmıştı canım var gözüküyor sabah tekrarlaEki Görüntüle 3670229
Bende ilk Lobuquick ile yapmıştım böyle çıkmıştı canım var gözüküyor sabah tekrarla
İyi bari oda güvenilir bir markaTeşekkür ederim canım elimde bundan kalmadı predictor alcam yarın inşallah netleşir ☺
Evet ya inşallah hayırla çıkar canımİyi bari oda güvenilir bir marka![]()
Çok teşekkür ederimvar gibi hayırlı olsun
Var gibi. Bence kan verinKızlar bugün ki testim de böyle predictor marka
Belirtilerin varmı canımEki Görüntüle 3670229
Çok silik görünüyor gibi ben bu testle öğrenmiştim ama bi gün reglim gecikince yapmıştım net pozitif çıkmıstı geç döllenme vs yoktu sanırımKızlar bugün ki testim de böyle predictor marka
Teşekkür ederim adet günüm gelsin vericem 4 gün kaldıVar gibi. Bence kan verin
4 günüm var canım 2 günde bir yapıcam sonra kan vermeye gidicem adetten kaç gün sonra karından ultrason la görünüyor bilgin var mıÇok silik görünüyor gibi ben bu testle öğrenmiştim ama bi gün reglim gecikince yapmıştım net pozitif çıkmıstı geç döllenme vs yoktu sanırım
Evet canım bu ay akıntım arttı ğöğüslerim çok şişti kramplar giriyor ve kasığımda hep hissettim ama ufak ufak iğneleme şeklinde hala devam ediyor bunlarBelirtilerin varmı canım
Canım o kişiden kişiye değişir biraz orda beta değerin önemli. Ben 5+2 haftalıktım keseyi gördüm şükürler olsun oda adet günümden 1 hafta sonrasıydı. Ama hamileliğinin 6 haftasında kese görenlerde var o da gayet doğal geç dölleme vs oluyorsa4 günüm var canım 2 günde bir yapıcam sonra kan vermeye gidicem adetten kaç gün sonra karından ultrason la görünüyor bilgin var mı
Hayırlısı canım inşallah vardırTeşekkür ederim adet günüm gelsin vericem 4 gün kaldı![]()
Teşekkürler canım direk keseye baktırmaya gitmeyi düşünüyorum ama kan vermeden adetten 1 hafta sonra giderim olmadıCanım o kişiden kişiye değişir biraz orda beta değerin önemli. Ben 5+2 haftalıktım keseyi gördüm şükürler olsun oda adet günümden 1 hafta sonrasıydı. Ama hamileliğinin 6 haftasında kese görenlerde var o da gayet doğal geç dölleme vs oluyorsa
Zaten eğer kese görülmezse ve hala adet olmamışsın doktor kendisi beta değerine bi bakar. İnşallah gönlüne göre olsunTeşekkürler canım direk keseye baktırmaya gitmeyi düşünüyorum ama kan vermeden adetten 1 hafta sonra giderim olmadı
Çok teşekkür ederim canım yorumun içinZaten eğer kese görülmezse ve hala adet olmamışsın doktor kendisi beta değerine bi bakar. İnşallah gönlüne göre olsun![]()