• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlar?

kahvelergeldi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
70
19
3
31
1000000243.webp

llaboquıck markası kızlar bat 6 gün kaldı belirtiler vardı sizce nasıl normalde daha koyu pembeydi

Çok silik görünüyor gibi ben bu testle öğrenmiştim ama bi gün reglim gecikince yapmıştım net pozitif çıkmıstı geç döllenme vs yoktu sanırım
4 günüm var canım 2 günde bir yapıcam sonra kan vermeye gidicem adetten kaç gün sonra karından ultrason la görünüyor bilgin var mı

4 günüm var canım 2 günde bir yapıcam sonra kan vermeye gidicem adetten kaç gün sonra karından ultrason la görünüyor bilgin var mı
Canım o kişiden kişiye değişir biraz orda beta değerin önemli. Ben 5+2 haftalıktım keseyi gördüm şükürler olsun oda adet günümden 1 hafta sonrasıydı. Ama hamileliğinin 6 haftasında kese görenlerde var o da gayet doğal geç dölleme vs oluyorsa

Canım o kişiden kişiye değişir biraz orda beta değerin önemli. Ben 5+2 haftalıktım keseyi gördüm şükürler olsun oda adet günümden 1 hafta sonrasıydı. Ama hamileliğinin 6 haftasında kese görenlerde var o da gayet doğal geç dölleme vs oluyorsa
Teşekkürler canım direk keseye baktırmaya gitmeyi düşünüyorum ama kan vermeden adetten 1 hafta sonra giderim olmadı

Back
X