- 6 Eylül 2022
- 253
- 187
- 33
- 27
- Konu Sahibi Hanimefendi97
-
Bende boyle silik bi cizgiyle ogrenmistim hayirli olsunKizlar gebemiyim sizce silik cizgi var nolur bakin
Bir test daha yapar mısın canım, eğer onda da aynı çıkarsa bence hamilesinKizlar gebemiyim sizce silik cizgi var nolur bakin
Var gözüküyor canım adete kaç gün var tekrarla testi belirti varmıKizlar gebemiyim sizce silik cizgi var nolur bakin
Gözünüz aydın olsun o zaman hic bu testi tekrarlamayin gidin direkt kan verin yarın. Garanti olsunAllah'ım inşallah olursa mucize olucak çok çok zorluk çektik kızlar
Bugun olmam gerekti bas dönmesi bel agrisi var ama gribim ben ona bagliyodumVar gözüküyor canım adete kaç gün var tekrarla testi belirti varmı
Kosa kosa kan vermeye gidiyroum simdiGözünüz aydın olsun o zaman hic bu testi tekrarlamayin gidin direkt kan verin yarın. Garanti olsun
Bugun olmam lazimdi antibiyotik icicektim ne olur ne olmaz diye yaptimm kusumm allahim inşallah pozitiftirEvet bencede var ama daha çok küçük sanki bendede böyle bir silik çizgi çıkmıştı ilk yaptığımda ,yaklaşık iki haftalık dem
Bende baş donmesi ve aniden ayaga kalkinca göz kararması yasiyodum ay o kadar sevindim ki bu 2023 ugurlu geldi bizlere elhamdülillah cok şükür.Kosa kosa kan vermeye gidiyroum simdi
İnşallah bebeğin seninledir canım,Allah'ım inşallah olursa mucize olucak çok çok zorluk çektik kızlar
Var gibi canım hayırlı olsun diyelimKizlar gebemiyim sizce silik cizgi var nolur bakin
Bugun olmam gerekti bas dönmesi bel agrisi var ama gribim ben ona bagliyodum
Bendede aynisi var canim inşallah yarim saate cikarmis sonuc bakalimBende baş donmesi ve aniden ayaga kalkinca göz kararması yasiyodum ay o kadar sevindim ki bu 2023 ugurlu geldi bizlere elhamdülillah cok şükür.
Guzel haberlerini bekliyorum insaAllahhhBendede aynisi var canim inşallah yarim saate cikarmis sonuc bakalim
Kızzz hamilesin işte hayırlı olsunKizlar 27 geldiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?