Hamile miyim kuruntu mu?

Mehtap55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2022
33
7
1
23
Hanımlar merhaba geçen ay bir birliktelik yaşadım sonra regl oldum 7 gün süren yaklaşık 6 7 ped kullandığım bir kanama oldu reglim bittikten sonra test yaptım negatif çıktı ama içimde hala şüphe var çok mu kuruntu yapıyorum lütfen güzel bir dille izah edebilir misiniz tekrar test yapmalı mıyım

Gördüğüm regl üstüne görme tarzı bişey olabileceğinden şüphelendiğim için içim rahatlamıyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Regl olmuşsun tekrar birliktelik mi oldu neden bu şüphe? Çok da için rahat değilse kan tahlili yaptır

Hayır reglden sonra birliktelik olmadı ama hamile olup da regl gören insanlar var o yüzden içime kurt düştü
O insanlar aslında üstüne görmüyo yalnız, yerleşme kanaması yaşıyolar o da regl gibi değil zaten. Dediğim gibi çok şüphe kaldıysa bir kan tahlili ver olsun bitsin. Gebelik istemiyorsan da sağlam bi şekilde korun

3 yıldır hamile kalmaya çalışan tüp bebekle uğraşmış biri olarak söyleyim hamile değilsin.

Merhaba kizlar bişey sorcam göğüs hassasiyeti olmadan hamile olan var mı
Ben
hamile olduğum kesinleştiği zamandan sonra başlamıştı. Hafif bir ağrı vardı baştan ama genel adet döneminde de çok hafif hassasiyet yaşadığım için hamile kaldığım ay bu hassasiyetin herkesin bahsettiği yoğun ağrı olacağını düşünmüştüm. Oysa hala bile biraz yoğunluk ve gerginlikten başka bir şey hissetmiyorum

Ben 29 Aralık da kürtaj oldum o zaman a kadar her adetim de ve ilk hamileliğim başladığında göğüs ağrısı hissediyordum ama hareket ederken bile canım yanıyordu. Kürtaj dan sonra adet olunca hiç bişey yokmuş gibiydi şimdi bebişim olsun istiyorum goguslerimde agrimiyo ama adetim gecikti anlayamadım da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…