Bence yok gibi test dağılmış birazİyi günler kızlar. 1 haftadır bende alt bel ağrısı, alt katında şişlik ve ağrı, halsizlik belirtileri var. Bugün test yaptım sonucum böyle yorumlayabilir misiniz? Adete 6 gün var. Çok erken yaptım testi farkındayım ama sabırsızlaniyorummEki Görüntüle 3294749
Size çok emin olamadım regl geçti mi ya da kaç gün var ?Benimde böyle çıktı sabah idrarı ile yaptım kan vermeye gideceğim acaba göz yanılması mı yoksa silik çizgi varmı
Transferimin 12.günüSize çok emin olamadım regl geçti mi ya da kaç gün var ?
Kan verdiniz mi bilmiyorum ama bence bekleyin yarin ilk idrar ile bi daha bakın koyulaşma var mi . 3 veya 4 damla sadeceTransferimin 12.günü
Kan verdim bekliyorum sonuçlarıKan verdiniz mi bilmiyorum ama bence bekleyin yarin ilk idrar ile bi daha bakın koyulaşma var mi . 3 veya 4 damla sadece
Hadi inşallah cikinca bana da yazarsın merak ettim güzel haberler ileKan verdim bekliyorum sonuçları
Canım bidaha dene var gibi ama çok erken yapmışsın yarın sabah yap bi ya da erken gebelik testi yap bakalım silik de olsa çıkarİyi günler kızlar. 1 haftadır bende alt bel ağrısı, alt katında şişlik ve ağrı, halsizlik belirtileri var. Bugün test yaptım sonucum böyle yorumlayabilir misiniz? Adete 6 gün var. Çok erken yaptım testi farkındayım ama sabırsızlaniyorummEki Görüntüle 3294749
Güzel haberler alırsınız inşallahKan verdim bekliyorum sonuçları
Çıktı mı sonucun merak ettim?Kan verdim bekliyorum sonuçları
NegatifÇıktı mı sonucun merak ettim?
Umarım en yakın zamanda nasip eder AllahNegatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?