Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
at testını bakalımRegl bugün itibariyle 9 gün geçti test yaptım bi bakın sanki 9 gün geçmesine göre silik gibi geldi bana
gec dönlenme olabilir kanda baktırsana
Hamılesın canm ıllakı kopkoyu cıkıcak dıye bısey yok.gec dollenme olmus olabılır kan ver bugun yarın.o zaman netlesır
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimSilik milik.. Bebiş var inşallah. Geç döllenme olmuştur. Kan ver inşallah sağlıklı ilerler. Hayırlı olsun bebişin :)
Bende bırakmıştım biraz kafam rahat etsin diye hiçte aklımda yoktu çalışmada olmadı yapmadık yani hiç bişey hemen kalktım duşa girdim falan şok oldumHamilesin cok guzel cikmis bence bende polikist overim ve hamileyim tadaviyi birakdim ay oldu
Amin canım çok teşekkür ederim. Yarın verecem inşallahtebrik ederim arkadaşım
bence de var bebek, yarın bi kan testi de yaptır için rahat etsin..
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin![]()
aynen benimde oyle oldu Allah tamamina erdirsin canim cok seviniyorum boyle guzel haberlereBende bırakmıştım biraz kafam rahat etsin diye hiçte aklımda yoktu çalışmada olmadı yapmadık yani hiç bişey hemen kalktım duşa girdim falan şok oldum
Amin canım inşallah teşekkür ederim sende hamişsen Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallahaynen benimde oyle oldu Allah tamamina erdirsin canim cok seviniyorum boyle guzel haberlere
saol canim Allah razi olsun son haftalardayim bendeAmin canım inşallah teşekkür ederim sende hamişsen Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Hayırlı kolay dogumun olur inşallah cnm sağ salim kucağına alırsın inşallahsaol canim Allah razi olsun son haftalardayim bende
Canm kan vermedın mı halaHayırlı kolay dogumun olur inşallah cnm sağ salim kucağına alırsın inşallah
Verdim canım ana sağlıkta yarın çıkacakmış öğleden sonraCanm kan vermedın mı hala