Hamile miyim lütfen cevap!

diykay2138

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
2
0
1
33
23 Ekim'de doğum yaptım lohusalıktan hemen sonra adetim başladı bu ay 16 gün gecikti test de yapmadım hamile olabilir miyim

16 gün gecikme doktora gitmek için falan çocuğun ben geliyorum demesini mi beklşyosunuz İyi sabır ben bugün test yaptığımda silik çzgi gördüm 2 kere planlanmamış olmasına rağmen heyecandan yermde duramıyorum alıştığınız için mi acaba

Merhaba hanımlar yumurtalama takibi yaptık doktorla regl sonrası 7. Gün gittim yumurtlamissin dedi haberim yoktu inşallah denk gelmiştir o günden 13 gün falan geçti adete de 10 gün falan var ya olsa çıkardı dimi pozitife döner mi ?

Eklentiler

• IMG_20230612_025036_1-01.webp
    4 KB · Görüntüleme: 52
merhaba bence evde yapılan testlere de pek güvenilmemeli. benim de bir sorum olacak 10 haziran regl olmam gerekiyordu ağrısı başladı oldum sandım baktım çok az pembe bir akıntı geldi tamam dedim birkaç saate olurum (ara ara adet olmadan birkaç saat önce başlayan lekelenmem olabiliyor) 2 gün oldu sadece sildiğimde peçeteye gelen çok soluk pembe bir renk var ve hala regl olamadım. Bugün gecikmesinin 3. Günü olacak sadece kasık ağrım ve şiddetli belimin altında ağrı var. Kaset test negatif çıktı. Sizce gebelik ihtimali var mıdır, daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? (Annem hasta olduğu için bırakıp hastaneye gidemiyorum)

Pozitife dönse bile sağlıklı sonuc denemez buna olsa çıkardı bence ama bir test daha yapabikirsin farklı markadan aklında soru işareti kalmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…