- 30 Ocak 2016
- 774
- 188
- 103
- 31
Rabbim sağlıkla sıhhatle versin canım benim inşallah bebeğin seninledirÇok üzüldüm adınıza geçmiş olsun
. Bende çok endişeliyim göğüs hassasiyetimden başka bir belirtim yok inşallah hayırlısı ne ise olır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıkla sıhhatle versin canım benim inşallah bebeğin seninledirÇok üzüldüm adınıza geçmiş olsun
. Bende çok endişeliyim göğüs hassasiyetimden başka bir belirtim yok inşallah hayırlısı ne ise olır![]()
Benim başımdan geçen olayda yaşansa ne olur mesela bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın nolurBen 2.7 ile öğrendim doktor direk cinselliği kesti,düşük sebebi
Bebeğin tutunması riske girer,tutunamayabilirBenim başımdan geçen olayda yaşansa ne olur mesela bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın nolurdiyelim ki yaşandı sjsjshsh
Hmm benim bebeğim zaten tutunamadıBebeğin tutunması riske girer,tutunamayabilir![]()
İnşallah bu ayHmm benim bebeğim zaten tutunamadı![]()
Nasip bakalımİnşallah bu ay![]()
Sizin gebelik oldu muBen 2.7 ile öğrendim doktor direk cinselliği kesti,düşük sebebi
Evet hamileyimSizin gebelik oldu mu
Bak böyle stres yapma akışına bırakBana sürecinizi anlatabilir misiniz çok ihtiyacım var şuan
Biliyorum çok haklısın ama sana bişey söyleyeyim mi inanmak daha zor. İnanarak bekleme. Tevekkül et ben öyle yaptım. İlk değerimin düştüğünü öğrendiğimde çok ağladım. Hala düşüyor mesela ama rabbimin benim için bi planı vardır düşüncesi içimi rahatlatıyor. Korkma ya. Düşünme çok. Ben kendimi yedim. O 2 gün ömrümün 20 yılını yedim. Acaba çıkacak mı. Çıktı mı. Ya düşerse. Okudum düşük beta yükselir mi mesajlarını. Kimisine yazdım. Yükselir dediler. İnsanoğluyuz inandım. Bugün gerçek tokat gibi indi suratıma. O yüzden kafanı rahatlat bir an önce buralarda da çok takılmamaya bak. Batak kuzu buralar. Umut batağı.İnşallah ama elimde değil ara kalmak ve beklemek çok zor
Sizin adet öncesi akintiniz var miydi ya da adet olcakmış gibi karın agrisi bel ağrısıMerhaba benim adete 8-9 gün kala kasık batmalarım adet olacakmışım hissi vardı ama daha vardı âdetime idrar testinde silik gördüm ertesi gün gittim beta 2.7 çıktı. Doktorum hamile gibi davran ağır kaldırma dikkat et dedi kısaca. Cinsellik yasakladı. Bu şekilde 2 günde bir kan verdim önce 23e sonra 96ya falan yükseldi.
Şimdi 10 hafta oldu.
Dikkat edin 2 günde bir kan verin.
4se değeriniz 2 gün sonra 8 olması beklenir sağlıklı gebelik diyebilmek için. Sonra 16 gibi .
Akıntı yoktu ama kasık ağrılarım vardıSizin adet öncesi akintiniz var miydi ya da adet olcakmış gibi karın agrisi bel ağrısı
Tevekkül etmek en güzeli insan meraktan uyuyamıyor resmen o günlerde ama hayırlı zamanda hayırlı evlat diye dua edebilmek gerisini Rabbime emanet etmek kadar güzeli yokBiliyorum çok haklısın ama sana bişey söyleyeyim mi inanmak daha zor. İnanarak bekleme. Tevekkül et ben öyle yaptım. İlk değerimin düştüğünü öğrendiğimde çok ağladım. Hala düşüyor mesela ama rabbimin benim için bi planı vardır düşüncesi içimi rahatlatıyor. Korkma ya. Düşünme çok. Ben kendimi yedim. O 2 gün ömrümün 20 yılını yedim. Acaba çıkacak mı. Çıktı mı. Ya düşerse. Okudum düşük beta yükselir mi mesajlarını. Kimisine yazdım. Yükselir dediler. İnsanoğluyuz inandım. Bugün gerçek tokat gibi indi suratıma. O yüzden kafanı rahatlat bir an önce buralarda da çok takılmamaya bak. Batak kuzu buralar. Umut batağı.
Yorumunuz için teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırımMerhaba benim adete 8-9 gün kala kasık batmalarım adet olacakmışım hissi vardı ama daha vardı âdetime idrar testinde silik gördüm ertesi gün gittim beta 2.7 çıktı. Doktorum hamile gibi davran ağır kaldırma dikkat et dedi kısaca. Cinsellik yasakladı. Bu şekilde 2 günde bir kan verdim önce 23e sonra 96ya falan yükseldi.
Şimdi 10 hafta oldu.
Dikkat edin 2 günde bir kan verin.
4se değeriniz 2 gün sonra 8 olması beklenir sağlıklı gebelik diyebilmek için. Sonra 16 gibi .
Size de çok teşekkür ederim yorumlarınaTevekkül etmek en güzeli insan meraktan uyuyamıyor resmen o günlerde ama hayırlı zamanda hayırlı evlat diye dua edebilmek gerisini Rabbime emanet etmek kadar güzeli yok
Benimde akintim yok ve regle 4 gün var demekki hâlâ umut var tesekkür ederimAkıntı yoktu ama kasık ağrılarım vardı