Beta 12.4 çıktı yardımınıza ihtiyacım var

ouennn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
12
2
1
31
Selamlar herkese
Adetim 7 gün gecikti evde test yaptım negatif aklımda kalmasın diye kan testi yaptırdım bugün 12.4 çıktı hamile miyim değil miyim bilemedim yardımcı olur musunuz

7 gün gecikmeye göre beta az çıkmış kimyasal yaşıyor olabilirsiniz

Selamlar herkese
Adetim 7 gün gecikti evde test yaptım negatif aklımda kalmasın diye kan testi yaptırdım bugün 12.4 çıktı hamile miyim değil miyim bilemedim yardımcı olur musunuz
Geç döllenmede olabilir 2 gün sonra tekrarlayın. Benimde bugün gecikmemin 2.günü. Mimea erken ve kaset test vardı elimde. Erken olanda çıktı ama kasette çıkmadı. Yalancı pozitif olabilir diye düşünüyorum yada geç döllenmeyse kasette çıkacak kadar yükselmedi betam. Awox gebelik testi sipariş verdim biraz önce. Geldiğinde onunla yapacağım. Tabi adet olmazsam. Sizde stres yapmayın 2 gün bekleyin

Geç döllenmede olabilir 2 gün sonra tekrarlayın. Benimde bugün gecikmemin 2.günü. Mimea erken ve kaset test vardı elimde. Erken olanda çıktı ama kasette çıkmadı. Yalancı pozitif olabilir diye düşünüyorum yada geç döllenmeyse kasette çıkacak kadar yükselmedi betam. Awox gebelik testi sipariş verdim biraz önce. Geldiğinde onunla yapacağım. Tabi adet olmazsam. Sizde stres yapmayın
Geç döllenmede olabilir 2 gün sonra tekrarlayın. Benimde bugün gecikmemin 2.günü. Mimea erken ve kaset test vardı elimde. Erken olanda çıktı ama kasette çıkmadı. Yalancı pozitif olabilir diye düşünüyorum yada geç döllenmeyse kasette çıkacak kadar yükselmedi betam. Awox gebelik testi sipariş verdim biraz önce. Geldiğinde onunla yapacağım. Tabi adet olmazsam. Sizde stres yapmayın 2 gün bekleyin
umarım sizinde hakkınızda hayırlısı olur yarın bi doktora gideceğim bakalım

Eklentiler

• IMG_5900.webp
    IMG_5900.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 27
Teşekkür ederim sizinde hakkınızda hayırlısı olsun en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz İnşallah🌸🤲

Back
X