- 12 Haziran 2023
- 2
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi diykay2138
23 Ekim'de doğum yaptım lohusalıktan hemen sonra adetim başladı bu ay 16 gün gecikti test de yapmadım hamile olabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar yumurtalama takibi yaptık doktorla regl sonrası 7. Gün gittim yumurtlamissin dedi haberim yoktu inşallah denk gelmiştir o günden 13 gün falan geçti adete de 10 gün falan var ya olsa çıkardı dimi pozitife döner mi ?16 gün gecikme doktora gitmek için falan çocuğun ben geliyorum demesini mi beklşyosunuzİyi sabır ben bugün test yaptığımda silik çzgi gördüm 2 kere planlanmamış olmasına rağmen heyecandan yermde duramıyorum alıştığınız için mi acaba
Pozitife dönse bile sağlıklı sonuc denemez buna olsa çıkardı bence ama bir test daha yapabikirsin farklı markadan aklında soru işareti kalmamış olurMerhaba hanımlar yumurtalama takibi yaptık doktorla regl sonrası 7. Gün gittim yumurtlamissin dedi haberim yoktu inşallah denk gelmiştir o günden 13 gün falan geçti adete de 10 gün falan var ya olsa çıkardı dimi pozitife döner mi ?![]()
kaç dk içnde çıktı çizgiEki Görüntüle 3259865 kizlar silik çizgi varmı benmi öyle görmek istiyorum![]()
Adetim doğum öncesi hep düzenli olurdu doğum sonrası da bi kez 10 gün gecikti bir de bu gecikme hala olmadım hamilelik belirtisi de hissetmiyorum kiYani detay yok ki, test yapmamışsınız düzenli adet olur musunuz bunları söyleyin ona göre fikir verelim
Saol teşekkürler yapmam büyük ihtimalle ama adete 8 gün falan var dhqaPozitife dönse bile sağlıklı sonuc denemez buna olsa çıkardı bence ama bir test daha yapabikirsin farklı markadan aklında soru işareti kalmamış olur
kaç dk içnde çıktı çizgi