- 12 Ağustos 2016
- 17
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Minikkelebek96
18 yaşında sevgilim ile bi hata yapıp tam birleşme olmasada bi sevişme yaşadık. Hala bakireyim ama tabikide olmasaydı iyi olurdu. Her neyse kızlar şimdi bi sorunum var. Kondom kullandık, sürtünme yoluyla oldu diyelim birleşme olmadı. Ayrıyetten boşalma olmadı. Ayrıyetten BİM'den aldık en yakın o vardı, bu yüzden her ihtimale karşı 2 tane taktık. Üst üste yani
Sadece vajinamın üstüne koydu penisini,zevk suyu ile hamile kalınırmış. Ovulasyon tarihine baktım yumurtlama dönemim bundan 3 gün önceymiş. Şimdi sorularıma gelelim;
1. Eğer yırtılma olsaydı sevgilim fark eder miydi ?
2.zevk suyu aksa ben fark eder miydim?
3. Ertesi gün hapı almalıyım mı?
4.yırtık olma olasılığı kaç?
5. Adetime 10 gün var acaba en yakın Nasıl anlarım?
6.se gilim zevk suyu geldiği gibi boşalıyorum zevk suyu gelmemiştir bile Dedi.
7. Lütfen bu aralar paikolojim iyi değil Allah Rıza'sı için yalan yanlış şeyler yazıp moral bozmayın, çünkü bu aralar zaten ilaçlarla ayakta duran bi kızım.
Sadece vajinamın üstüne koydu penisini,zevk suyu ile hamile kalınırmış. Ovulasyon tarihine baktım yumurtlama dönemim bundan 3 gün önceymiş. Şimdi sorularıma gelelim;
1. Eğer yırtılma olsaydı sevgilim fark eder miydi ?
2.zevk suyu aksa ben fark eder miydim?
3. Ertesi gün hapı almalıyım mı?
4.yırtık olma olasılığı kaç?
5. Adetime 10 gün var acaba en yakın Nasıl anlarım?
6.se gilim zevk suyu geldiği gibi boşalıyorum zevk suyu gelmemiştir bile Dedi.
7. Lütfen bu aralar paikolojim iyi değil Allah Rıza'sı için yalan yanlış şeyler yazıp moral bozmayın, çünkü bu aralar zaten ilaçlarla ayakta duran bi kızım.