• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lütfen testi yorumlar mısınız?

Hafsaseda

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
103
37
18
34
Merhaba hanımlar. Adetim 8 gün geçti. Dün çok az kahverengi lekelenme oldu. Bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?

Eklentiler

• IMG-20251101-WA0016.webp
    IMG-20251101-WA0016.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba hanımlar. Adetim 8 gün geçti. Dün çok az kahverengi lekelenme oldu. Bugün test yaptım ama silik çizgi çıktı. Hamile miyim acaba?
Çizginiz gayet belli yarın tekrardan test yapın koyulaşma varsa hayırlı olsun ☺ benimde 2 gün geçti adet günü şüphelenip yaptım benimde silik çizgi çıktı ama markayı araştırdım biraz yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar bakalım belki bugün tekrardan sıvı alımını durdurup test yapabilirim

Çizginiz gayet belli yarın tekrardan test yapın koyulaşma varsa hayırlı olsun ☺ benimde 2 gün geçti adet günü şüphelenip yaptım benimde silik çizgi çıktı ama markayı araştırdım biraz yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar bakalım belki bugün tekrardan sıvı alımını durdurup test yapabilirim
Benimde bugün regl günüm böyle çıktı days doctor

Eklentiler

• B4BB96C0-508C-4F69-A01B-F4305AAB8647.webp
    B4BB96C0-508C-4F69-A01B-F4305AAB8647.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 71
Bariz görünüyor ikinci çizgi gebelik olmayınca çıkmıyor çizgi. Hakkınızda hayırlısı olsun kan verirseniz sonuçları paylasirmisiniz insaAllah güzel haberler alırsınız

Bu days doctor ikinci bebek için uğraşıyorum 2 yıldır pkos dedi doktor
Her şeyin bir zamanı var bende 2 çocuğumu çok uğraştım olması için çok bekledim şimdi eğer olursa hiç beklemediğim bir anda olmuş olacak yani demek istediğim eğer hamile değilseniz ki inşallah bebeğiniz sizinledir uğraşmayin kendi haline bırakın kendinize bakın sağlınıza dikkat edin o sizi geleceği zaman hiç beklemediğiniz imkansız dediğiniz anda bile bulacaktır 🌸

Bu days doctor ikinci bebek için uğraşıyorum 2 yıldır pkos dedi doktor
Benim de ikinci bebeğim inşallah. İlk i normal oldu bir kez düşük yaptım 3 yıldır olmuyordu. Gittiğim ger doktor farklı birsey söyledi. 2 kez aşılama yapıldı. Psikolojim alt üst oldu. Umudumu kesmedim ama tedaviyi bırakmıştım artık.

Back
X