- 20 Aralık 2019
- 10
- 3
- 1
- Konu Sahibi Dilaraakozgur
-
İlişki yaşanmadıysa nasıl kalcaksınız. Allah spermsiz bebek dogurma yetenegini hz. Meryeme vermiştir biz insanlarda öyle bi yetenek yok
İlişkiden 2 ay sonra döllenme hiç duymadım. Eğer hamileyseniz de nişanlınıza helal olsun derim
Hayır hayır içinizi rahat tutun regl olduktan sonra ilişki olmamış nasıl hamile olasınız. Yerleşme kanaması regl gibi olmuyor akıntının renkli olanı gibi düşünün. Tamamen mevsimsel benim de 4 gün geçti hamileyim sanmıştım meğer değilmişimKimisi yerleşme kanaması diyip moralimi alt üst ettiler çevremden. İlişki sonrası regl olup diğer ay olmamak süphelendirdi tecrübeli birisi de değilim , illa takıntı olacak ya
Canim olursada gercekten aldirmazsn mucize bebegi :) birşey yoktur rahat olunÇevremdeki bazı kişiler o regl kanaması değildir ki diyorlar , korktum. Bana da saçma geliyor ben de sizin düsündüklerinizi düşünüyorum. 7-8 gün civarı kanama olsun sonra da hamile vs kal hani allah korusun öyle bir şey varsa da mucize bebek falan
Canim olursada gercekten aldirmazsn mucize bebegi :) birşey yoktur rahat olun
Ne demek rica ederimİçimi rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim ya. Sivilcelerim de bir anda coştu resmen. Test almaya , doktora gitmeye korkar hale gelmistim. Bu ay da gelmezse artık doktora gideyim en iyisi gönül rahatlığıyla tekrardan cok tesekkür ederim :)
Regl olmadan 5 gün önce hamile kaldım üstüne 7 gün normal regl oldum :) bir sonra ki regl zamanından 6 gün önce hamile kaldığımı öğrendim. 4 haftalikti. Neden olmasın ki bir ablam var o da 3 çocuğunu da 4 aylık öğrendi çünkü her ay düzenli regl oluyordu.Kimisi yerleşme kanaması diyip moralimi alt üst ettiler çevremden. İlişki sonrası regl olup diğer ay olmamak süphelendirdi tecrübeli birisi de değilim , illa takıntı olacak ya
Hamileyken regl olan çok kadın var.adet olmuşsun ne hamilesi ya kaçıncı yuzyildayiz off
Regl olmadan 5 gün önce hamile kaldım üstüne 7 gün normal regl oldum :) bir sonra ki regl zamanından 6 gün önce hamile kaldığımı öğrendim. 4 haftalikti. Neden olmasın ki bir ablam var o da 3 çocuğunu da 4 aylık öğrendi çünkü her ay düzenli regl oluyordu.
Bunda terslenecek ne var ? Bazı kadınlar regl oldum diyor kimisi de olmadım diyor. Anlamaya çalışmakta mı suç ? Bilgim olsa zaten sormam.adet olmuşsun ne hamilesi ya kaçıncı yuzyildayiz off
Merhaba son durumunuz nedir ben bugun alacağimKızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
kuzum bende kadın olarak bilinçlen isterdim adet olup hamile kalman çok az ihtimalBunda terslenecek ne var ? Bazı kadınlar regl oldum diyor kimisi de olmadım diyor. Anlamaya çalışmakta mı suç ? Bilgim olsa zaten sormam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?