Hamile miyim lütfen yardım edin

betul22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
13
2
1
30
Arkadaşlar hamileli miyim sizce tüm testlerim negatif çıktı ama ben bir türlü emin olamıyorum lütfen ön yargılı yaklaşmayın

Arkadaşlar hamileli miyim sizce tüm testlerim negatif çıktı ama ben bir türlü emin olamıyorum lütfen ön yargılı yaklaşmayın
Doktorun ölçtüğü şey ne? Miyom, kist falan mı?

Doktor kesinlikle hamile değilsin dedi ama benim çok ağrılarım oluyor kasıklarımda emin olamadım bir türlü
Doktor hamile değilsin demiş kasık ağrısı sadece gebelikten ötürü olmaz ki. Yani emin olamamak çok garip. Sonuçlarıniz negatif ultrason var kese vs bisi yok.

Bir hanım anlattı; şikayetleri olmuş doktora gitmiş ve ur ( ozamanki tabirle) var diyip yollamışlar. Ama kadının karnı büyüyor durmadan. 6 aylık emzikli bebeği varmış ve yaş 25. En son sancılar başlıyor bu zavallı da ur’u doğuracağını zannediyor ve bir bakıyor ki bebek

Bu anlattığım olay 30 yıl önce yaşanmış, şimdi ki tıbbi cihazlar ve gebelik prosedürleri sizin hamileliği yakalayamaması imkansız. Olmayacak hayallerle kendinizi oyalamayın. Hayırlı zamanda rabbim sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip eylesin.

Ultrasonu doktor çekti biz sonuç vermeyeceğiz ya
Dr ne dedi neden bize soruyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…