Rahim o yaArkadaşlar hamileli miyim sizce tüm testlerim negatif çıktı ama ben bir türlü emin olamıyorum lütfen ön yargılı yaklaşmayın
Ben hemile oldugnuzu düşünüyorum. Testlerın güvenilirliği %1 falan zatenArkadaşlar hamileli miyim sizce tüm testlerim negatif çıktı ama ben bir türlü emin olamıyorum lütfen ön yargılı yaklaşmayın
Emin misinizRahim o ya
Doktorun ölçtüğü şey ne? Miyom, kist falan mı?Arkadaşlar hamileli miyim sizce tüm testlerim negatif çıktı ama ben bir türlü emin olamıyorum lütfen ön yargılı yaklaşmayın
Oyle bebek olmaz .Emin misiniz
Koskoca ultrasonda olsa zaten doktor söylerdi hanım efendi neyden emin olamadinizArkadaşlar hamileli miyim sizce tüm testlerim negatif çıktı ama ben bir türlü emin olamıyorum lütfen ön yargılı yaklaşmayın
Doktor kesinlikle hamile değilsin dedi ama benim çok ağrılarım oluyor kasıklarımda emin olamadım bir türlüKoskoca ultrasonda olsa zaten doktor söylerdi hanım efendi neyden emin olamadiniz
Doktor hamile değilsin demiş kasık ağrısı sadece gebelikten ötürü olmaz ki. Yani emin olamamak çok garip. Sonuçlarıniz negatif ultrason var kese vs bisi yok.Doktor kesinlikle hamile değilsin dedi ama benim çok ağrılarım oluyor kasıklarımda emin olamadım bir türlü
Agri sadece hamilelik te olmaz ki, hatta hamilelik te bile olmadığı oluyor benim hiç olmadı mesalaDoktor kesinlikle hamile değilsin dedi ama benim çok ağrılarım oluyor kasıklarımda emin olamadım bir türlü
Kese var orda görmedınız miDoktorun ölçtüğü şey ne? Miyom, kist falan mı?
Bu bebeğin cinsiyeti bile bellidirKese var orda görmedınız mi
Ciddi misiniz yoksa dalga mı geçiyorsunuzKese var orda görmedınız mi
Nedir sıkıntı?Ciddi misiniz yoksa dalga mı geçiyorsunuzumarım benim çektiğim sıkıntıyı Çekmezsiniz hiç bir zama
Bence psikolojik desteğe ihtiyacınız Var.mantıklı düşünmüyorsunuz şu anCiddi misiniz yoksa dalga mı geçiyorsunuzumarım benim çektiğim sıkıntıyı Çekmezsiniz hiç bir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?