HAMİLE MİYİM? LÜTFEN YARDIM EDİN

Yumurtlama zamanına denk gelen bir iliskiyse hamile kalma olasılığın da yüksek olur. 1 sperm yeter bir yumurtayı dollemeye.

Yumurtlama zamanına denk gelen bir iliskiyse hamile kalma olasılığın da yüksek olur. 1 sperm yeter bir yumurtayı dollemeye.
Evet evet biliyorum ama Ella ictim cabucak. Engelleme ihtimali yüksektir diye düşünüyorum. Test yapmayı bekliyorum ama çok gerginim o nedenle buraya danışmak istedim

hesabıma göre tam da yumurtlama zamanına denk gelmiş gibi ama illa hamilesiniz diye bir şey yok. adet gecikirse test yaparsınız simdilik telaşa gerek yok

Ilaci içtiysen sorun olmaz fakat şunu da unutma derim erkeğin zevk suyunda bile sperm mevcuttur arastir .. sakıncalı durumlar bunlar
Evet biliyorum gerçekten ekstra dikkat eden biriyim. İlk defa böyle bir şey yaptık. Normalde prezervatif kullanır boşalacağı zaman da çıkıp elle gelirdi. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. Çok gerildim o nedenle

hesabıma göre tam da yumurtlama zamanına denk gelmiş gibi ama illa hamilesiniz diye bir şey yok. adet gecikirse test yaparsınız simdilik telaşa gerek yok
Evet yumurtlama zamanına denk geldi tam. Ama bir önceki adetim normalden kısa sürmüştü ve bazen 30 bazen 35 gün arayla adet oluyorum Teşekkür ediyorum yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…