Hamile miyim? Lutfen yardım

Arzu28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
16
2
1
34
Degerli arkadaslar. Öncellikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin gebelik. Benim Bı sorum var. Lutfen yanıtlayın. Adetim 5 gun gecikti. Kasık agrılarım var belım sıddetlı bir sekılde agrıyo. Goguslerım sıstı ve agrı var. Arada mide bulantısı oluyor. Fakat kucuk bir ilce de oldugum ıcın test alamıyorum. Fikirlerinizı benimle paylasırsanız cok sevinirim.

Biz ne desek boş. Belirtiler yanıltır çünkü. Gecikme olduğunda her zaman hamile olma ihtimali var.

Bence pazartesi yaptırmalısınız net çıkar çünkü. Umarım gönlünüzden geçen olur. Peki Eczaneden temin etme şansınız hiç yokmu test?

Malesef sıddetlı bel agrılarım oluyor. Diyorum ki sımdı olacam hasta ama olmuyorum. Bir de diyorlar ki hamile olanlar hissedermıs ben hıc birsey hissedemiyorum kı

Benim de bel ve kasık ağrım var ama adetime 5 günüm var daha beklemekten başka çarem yok
İnşallah hamilesindir bize de haber ver

Belirtiler farklı olabiliyor. Kesin sonuç kan testi ile belli olur. Eczaneye güvendiğiniz birini gönderseniz

En iyisi kan verin Rabbim nasip eder hepimize inş Allah
evt ıns p. Tesi bu sansımı deneyecem. Ins isteyen herkese nasip olsun
Benim de bel ve kasık ağrım var ama adetime 5 günüm var daha beklemekten başka çarem yok
İnşallah hamilesindir bize de haber ver
Ay ıns sızın de olur. P. Tesi gunu yaptırıp size hbr veririm.

Kızlar dayanamadım ve Kan testı yaptım degerım 260 cıktı. Cok sukur ama daha keseye baktırmadım ıns salı gunu baktıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…