S sevdakusi Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 27 4 1 25 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #21 deryaygt .!.: Eki Görüntüle 3588573 Genişletmek için tıkla... Evet var görünüyor inşallah iki çizgiyi görmek bizede nasip olur hayırlı olsun
deryaygt .!.: Eki Görüntüle 3588573 Genişletmek için tıkla... Evet var görünüyor inşallah iki çizgiyi görmek bizede nasip olur hayırlı olsun
D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #22 mls229 .!.: Kaç aydır düşünüyordunuz canım Genişletmek için tıkla... Bu ay ilk defa korunmadık. Ama ben hala emin olamıyorm çünkü karnımda ağrıo regl olacak gibi
mls229 .!.: Kaç aydır düşünüyordunuz canım Genişletmek için tıkla... Bu ay ilk defa korunmadık. Ama ben hala emin olamıyorm çünkü karnımda ağrıo regl olacak gibi
D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #23 asel yusuf .!.: D deryaygt sonucu buraya da yaz mutlaka hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah sonucu öğleden sonra alcam haber ederim inşallah
asel yusuf .!.: D deryaygt sonucu buraya da yaz mutlaka hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah sonucu öğleden sonra alcam haber ederim inşallah
Y yaseminimesin Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2024 322 90 13 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #24 Merhaba çıktımı test sonucunuz
D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #25 yaseminimesin .!.: Merhaba çıktımı test sonucunuz Genişletmek için tıkla... E nabıza düşmedi malesef henüz. İş çıkışı gidip öğreneceğim Allah nasip ederse sağlık ocağından
yaseminimesin .!.: Merhaba çıktımı test sonucunuz Genişletmek için tıkla... E nabıza düşmedi malesef henüz. İş çıkışı gidip öğreneceğim Allah nasip ederse sağlık ocağından
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 1.473 457 73 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #26 deryaygt .!.: E nabıza düşmedi malesef henüz. İş çıkışı gidip öğreneceğim Allah nasip ederse sağlık ocağından Genişletmek için tıkla... Gitmenize gerek yok sağlık ocağını arayıp da öğrenebilirsiniz
deryaygt .!.: E nabıza düşmedi malesef henüz. İş çıkışı gidip öğreneceğim Allah nasip ederse sağlık ocağından Genişletmek için tıkla... Gitmenize gerek yok sağlık ocağını arayıp da öğrenebilirsiniz
D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #27 mls229 .!.: Kaç aydır düşünüyordunuz canım Genişletmek için tıkla... Daha yeni bırakmıştık korunmayı ilk ay. Yani tuttu mu bilmiyorum ama birazdn sonucumu alacağım bakalm inşallah vardır
mls229 .!.: Kaç aydır düşünüyordunuz canım Genişletmek için tıkla... Daha yeni bırakmıştık korunmayı ilk ay. Yani tuttu mu bilmiyorum ama birazdn sonucumu alacağım bakalm inşallah vardır
D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #28 Berfin0 .!.: Gitmenize gerek yok sağlık ocağını arayıp da öğrenebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Aradım ama doktordan öğrenmemiz gerekiyormuş
Berfin0 .!.: Gitmenize gerek yok sağlık ocağını arayıp da öğrenebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Aradım ama doktordan öğrenmemiz gerekiyormuş
R Rozalinnda Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2024 774 205 23 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #29 deryaygt .!.: Aradım ama doktordan öğrenmemiz gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... İlk aydan gebelik olursa mucize olur bence hayırlı olsun
deryaygt .!.: Aradım ama doktordan öğrenmemiz gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... İlk aydan gebelik olursa mucize olur bence hayırlı olsun
D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #30 Malesef ki 0,1 çıktı. Testlere artk güvenmiyorum insanı hayal kırıklığına uğratıo
D deryaygt Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 29 7 1 30 9 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi deryaygt #31 yaseminimesin .!.: Merhaba çıktımı test sonucunuz Genişletmek için tıkla... 0,1 makesef test hatalı