- Konu Sahibi suskungevezem
-
slm arkadaşlarım aranıza yeni katıldım yardımcı olursanız sevinirim dun hamilelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı emin olmak için tekrar test yaptım fakat bu sefer tek çizgi çıktı adetime 5 gün var sizce ben hamile miyim lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim...
Sabah ilk idrarla daha güvenilir olur canim birde oyle dene.. tabi kan testi en guvenilir
adete daha çok varmi$, yapilan testlerin guvenirligi tarti$ilir
bence bekleyin, gununuz geçerse test yapin .. $u an ogrenmeniz yada ogrenmemeniz neyi degi$tirecekki ..
sabah tekrar yaptım ama ondada tek çizgi çıktı(( peki adetime 5 gün var kan testinde belli olur mu...
ayy çok heyecanlandım şimdiden bende sabahtan gidip kan testi yaptırıcam o halde adet günümün geçmesini bekliyemiyorum heycandan inşallah bende hamileyimdir...Bende adet gunumden once kontrole gittigimde ogrendim hamile oldugumu gerci cok yukselmemisti ama pozitif ti
Ne demek.. sonucu buradan yazarsan sevinirim olmazsa da moralini bozma sakin...
tabiiki yazarım çok teşekkür ederim desteğin için inşallah hamileyimdir yaa...
İnşallah canım ne zamandır evlisin ne zamandir istiyorsun bebeği?
3 aydır evliyim eşim önümüzdeki ayın 10 u yurtduşına çıkıcak diye çok istiyorum... bu ikinci ayım oldu
slm canım dun idrar testi yaptım 3 defa 3ündede silik çizgi çıktı bugün kan tahlili yaptım değer 75.13 çıktı bu nedemek yani ben hamile miyim şimdi adet günüm henüz gelmedi 4 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?