- 11 Mart 2016
- 299
- 129
- 18
- Konu Sahibi Cennetim13
-
adet günüm cumartesiidi ben de cuma günü yaptım canım kan testiniAdet tarihin ne zman canim ve hangi gun yaptrdn kan testini
Canim bence hamile degilsin çünkü kanda cikardi stres yaptiysan gecikmis olabiliradet günüm cumartesiidi ben de cuma günü yaptım canım kan testini
evet çok umutluyum belki diyorum geç döllenme olduysa ondan çıkmamıştır birde canım ben kan testi yaptırdım çıkmadı onda işteBenimde oyle olmustu ilk kimyasal gebelik sonra bir ay boş gecti ondan sonraki ay hamile kaldim en iyi sonuç adet günün geçtikten sonra kan testi yaptirmak çunkü evde yaptigin test sonucu guvenli degil ben yaptim evde negatif cikti sonra kesin sonucluk testler var onlar diger testlere benzemiyor biraz pahali oluyor o testten aldim cift cizgi cikti ama bir tanesi belli belirsizdi hemen dr gittim ve adetim 5 gun gecmisti kan sonucunda ogrendim hamile oldugumu bence sen en dogrusunu yap dr kan testi yaptir yada saglik ocagindan idrar tahlili yaptir kesin cozum boyle merakla bekleme canim o duygulari iyi biliyorum.
Ne kadar zamandir düşünüyorsun gebeligi canim yeni mi evlisinÇok sağolun kızlar ama bir umut benim ki de bir türlü o olacak umudunu atamiyorum içimden
iki yıl oldu canım ve doktor yumurtalıklarin tembel diyor ilaç da vermiyor diyor bir gebelik geçirdin yine olurNe kadar zamandir düşünüyorsun gebeligi canim yeni mi evlisin
adetim geçmemişti canım bir gün kalmıştı ve şimdi dört gün geçiyorPeki kan testini ne zaman yaptirdin yani kan testini yaptidiginda kac gun gecmisti adetin
artık dusukten dolayı midir bilmiyorumadetim geçmemişti canım bir gün kalmıştı ve şimdi dört gün geçiyor
ben çok yıprandim hemde çok ama elden ne gelirBende 1 senedir evliyim bu ay 9. Ayim ve klomen kullandim doktor catlatma ignesinede gerek duymadi yumurtaliklarim normal kendi de catliyor bi sorun yok gbi yani bugun adet gunumdu olmadim ama umitlenmek istemyrm da cok yipraniyosun grcekten beklerken aslinda daha yeniyim ama insan bekliyor istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?