Hamile miyim lütfen yardım

Hamile miyim !

• hamlesin

OY: 1 16,7%
  • değilsin

OY: 5 83,3%

• Ankete Katılan
    6

Cennetim13

Bebe
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
299
129
18
Hamile miyim acil yardım kızlar. .! Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve günlerim geçiyor ama adet günüm e yakın kan testi yaptım ve negatif çıktı ama daha adet olmadim acaba hamile miyim yoksa dusukten dolayı mi günlerim geçiyo

Stres den gecikebilir adetin kanda negatif ciktiysa buyuk ihtimal hamile degilsindir bi de kimyasal gebeliginde etkisi olmustur

Benim kimyasaldan sonra hic gunum gecikmedi normal duzeninde devam etti .. 3. Ayda da hamile kaldim cok sukur canim insallah Rabbim sanada isteyenlerede nasip etsin hayirli evlatlar:)

Benimde oyle olmustu ilk kimyasal gebelik sonra bir ay boş gecti ondan sonraki ay hamile kaldim en iyi sonuç adet günün geçtikten sonra kan testi yaptirmak çunkü evde yaptigin test sonucu guvenli degil ben yaptim evde negatif cikti sonra kesin sonucluk testler var onlar diger testlere benzemiyor biraz pahali oluyor o testten aldim cift cizgi cikti ama bir tanesi belli belirsizdi hemen dr gittim ve adetim 5 gun gecmisti kan sonucunda ogrendim hamile oldugumu bence sen en dogrusunu yap dr kan testi yaptir yada saglik ocagindan idrar tahlili yaptir kesin cozum boyle merakla bekleme canim o duygulari iyi biliyorum.

evet çok umutluyum belki diyorum geç döllenme olduysa ondan çıkmamıştır birde canım ben kan testi yaptırdım çıkmadı onda işte

Peki kan testini ne zaman yaptirdin yani kan testini yaptidiginda kac gun gecmisti adetin

Ne ilac vermisti sana peki klomen mi canim bu yuzden mi ilactan mi kimyasal gebelik geçirdin

Bende 1 senedir evliyim bu ay 9. Ayim ve klomen kullandim doktor catlatma ignesinede gerek duymadi yumurtaliklarim normal kendi de catliyor bi sorun yok gbi yani bugun adet gunumdu olmadim ama umitlenmek istemyrm da cok yipraniyosun grcekten beklerken aslinda daha yeniyim ama insan bekliyor istiyor

ben çok yıprandim hemde çok ama elden ne gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…