hamile miyim lutfen.yardimci olun

hamile miyim?

• evet

OY: 0 0,0%
  • hayir

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3

Nesibe uyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
300
93
98
33
Arkadasla benim size bir sorum olucak lutfen.yardimci olun 1 seneden beri.evliyim sadece 1 aydan beri korunmuyoruz fakat esim icime bosalmiyor cikartip disari bosaliyor vajinama yakin yerlere oluyor genellikle rahim agzina. Gecen ay ayin 29nda adet oldum bu ay yumurtlama donemimde iliski yasadik bu sekilde adetime 3 gun kala agrilarim basladi ve hafif.bir kahverengi leke geldi sonrasindaa.bir kac damla koyu renkli kan sonraki gun az az pembe seklinde devam etti ve hala devam ediyor.bugun doktora gittim alttan ultrasonla bakti bir sey goremedi herhangi bir durum olursa tekrar gel dedibelim de batmalar oluyor kasik agrim hic yok denecek kadar az sizce hamile miyimdir1.hafta kadar.bekleyip test yapsam cikar miben cok istiyorum bebek fakar esim istemiyor

Olma ihtimalim var ama dimi bos yere heves etmekte istemiyorum
Hamilelik olabilir düşüncesi olan bi hasta alttan muayene edilmez. Doktorundan daha bilgim var, hamileligin 5. Haftasında kese gözükür. O zamana kadar hic bisey gözükmez.
Gebelik testi için regl olman gereken tarihden 1 hafta gecince yaptır. Beta hcg 10 üzerinde ise hamile demek.
İnş hamilesindir diyelim.

Doktordan bende şuphelendim ins canim

kızlar merhaba. aranıza yeni katıldım. adet günümün 7 gün geçtikten sonra hcg değerim 2460 çıktı iki gün sonra 9304 çıktı. farklı hastanelerde yaptırmak zorunda kaldım. sizce bunun bir önemi var mıdır? perşembe günü kontrole gideceğim. keseyi görürüm inş

Eskiacilmis bi konu fakat yeni gordm ayni senin drmdaym bnmde esim istrmiyo disari bosalyo sadce adetin son gunu falan aradabi iceri bosalyo. Neyse senin durumun ne hamile kaldin mi o birliktelkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…