Hamile miyim lütfen yardımcı olun

Merhaba arkadaslar ..benimde adetim 3 gun gecti..ve bugun oglenden itibaren kahverengi leke halinde geldi 2 kere..normalde adet oncesi cok nadir olurdu..ama hemen kanamam baslardi..bu sefer hem 3 gun gecti..hemde desigim gibi auan bile hala kanamam yok..dun ve onceki gun idrar testi yaptim negatif..yarinida beklicem..kanama icin ama sormak istedim..bole olupta hamilelik yasayan varmi hic aranizda...yada duydugunuz

Biz burdan ne desek boş. Biz deyince hamile olmayacaksın sonuçta
Sen diyeceksin diye hamile olucam diye bişey demedim sadece belirtilerin nasıl olduğunu sormak istedim ukala ukala cevap vermenize gerek yok sizin aklınız kadar bizimkide çalışıyor boş boş konuşuyorsunuz

Merhabalar benimde reglim bu saat itibari ile 6 gün geçmiş bulunmakta. Kaç gündür test yapiyorum bisey çıkmıyor 3 gün önce kan testin 0.18 cıktı. Aylarca hamile kalabilmek için uğraştım hep aklımdaydı ama önümüzdeki ay istanbul dışına taşınacağım için bu ay kendimi ev toparlama ile oyaladım hic aklımda yoktu nasil ki reglim gecikti ozaman test yapmaya başladım ve regli olacakmışım gibi bir durumda hissetmiyorum kafam cok karisik

Belki daha erkendir biraz daha bekle ve test yap

aynı durumdayım 8 gün oldu testler negatif, 10 gün olmasını bekliyorum kan için . Hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…