Teşekkür ederim canım paylaşırım tabiki ama pek sanmıyorum hamile olduğumuBence gebelik testi yap. Sonucunu burda paylaş kuzum inşallah hamilesindr
Teşekkür ederim Allah razı olsunInsallah gönlünüze göre olur herşey. Rabbim hayirli salihlerden bir evlat nasip etsin.
Olsun sen yinede paylaş :)Teşekkür ederim canım paylaşırım tabiki ama pek sanmıyorum hamile olduğumu
Tabi Canım haber veririmOlsun sen yinede paylaş :)
Biz burdan ne desek boş. Biz deyince hamile olmayacaksın sonuçtaBilmiyorum çekiniyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Sen diyeceksin diye hamile olucam diye bişey demedim sadece belirtilerin nasıl olduğunu sormak istedim ukala ukala cevap vermenize gerek yok sizin aklınız kadar bizimkide çalışıyor boş boş konuşuyorsunuzBiz burdan ne desek boş. Biz deyince hamile olmayacaksın sonuçta
Belki daha erkendir biraz daha bekle ve test yapMerhabalar benimde reglim bu saat itibari ile 6 gün geçmiş bulunmakta. Kaç gündür test yapiyorum bisey çıkmıyor 3 gün önce kan testin 0.18 cıktı. Aylarca hamile kalabilmek için uğraştım hep aklımdaydı ama önümüzdeki ay istanbul dışına taşınacağım için bu ay kendimi ev toparlama ile oyaladım hic aklımda yoktu nasil ki reglim gecikti ozaman test yapmaya başladım ve regli olacakmışım gibi bir durumda hissetmiyorum kafam cok karisik
aynı durumdayım 8 gün oldu testler negatif, 10 gün olmasını bekliyorum kan için . Hayırlısı olsun hakkımızdaMerhabalar benimde reglim bu saat itibari ile 6 gün geçmiş bulunmakta. Kaç gündür test yapiyorum bisey çıkmıyor 3 gün önce kan testin 0.18 cıktı. Aylarca hamile kalabilmek için uğraştım hep aklımdaydı ama önümüzdeki ay istanbul dışına taşınacağım için bu ay kendimi ev toparlama ile oyaladım hic aklımda yoktu nasil ki reglim gecikti ozaman test yapmaya başladım ve regli olacakmışım gibi bir durumda hissetmiyorum kafam cok karisik
Amin inşallahaynı durumdayım 8 gün oldu testler negatif, 10 gün olmasını bekliyorum kan için . Hayırlısı olsun hakkımızda
Evet yaptım ama değişik bsy çıktı pek anlamadımKonu Sahibi test yaptınmı :)
Resim atamiyo musunuz halaEvet yaptım ama değişik bsy çıktı pek anlamadım
Evet olmuyorResim atamiyo musunuz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?