Hamile miyim neyim?

nisan2005

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
298
35
arkadaşlar daha önce başına gelen var mı ya da duyan var mı diye sormak istiyorum ;
her ay 27 günde bir adet olurdum bu defa 2 gün geçti adete benzemeyen kahverengi akıntı geldi ama devamı gelmedi 10 gün önce koyu kıvamlı akıntı olmuştu bir de sebep yokken ateşim yüksek çıkıyodu acaba hamilemiyim dedim o zaman ama ne dersiniz

arkadaşlar daha önce başına gelen var mı ya da duyan var mı diye sormak istiyorum ;
her ay 27 günde bir adet olurdum bu defa 2 gün geçti adete benzemeyen kahverengi akıntı geldi ama devamı gelmedi 10 gün önce koyu kıvamlı akıntı olmuştu bir de sebep yokken ateşim yüksek çıkıyodu acaba hamilemiyim dedim o zaman ama ne dersiniz
Testin yok mu merak ettim şimdi hiç kırmızı olmadı öyle mi

testim yok hiç düşünmüyoruz ki aslında olacak iş değil gibi ama Allahın işi belli mi olur diyorum çıldırcam ama içimden bi his 10 günden beri hamile olduğumu söylüyo garip bi durum

mrb aranıza yeni katıldım forumu uzun zamandır takip ediyordum. ben 4 aylık evliyim ve esımle bı bebegımız olsun cok ıstıyoruz. adetıme 2 gun var ve bende bazı degısık haller var. örnegın aksamları daha cok hıssedıyorum ( belkı gunduz calısma temposundan farkına varamıyorum.) ara sıra atesım yukselıyor, bazen halsızlık oluyor. ara ara kasıklarımda agrımda var bazen solda bazen sagda, uykuya acayıp dustum ve bı ara doydugumu bılemez hale gelmıstım ama bu durum cok surmedı,cok sık ve sıddetlı olmasa da hafıf bı bulantı var bazen ama mıdem de deıl bogazımda sankı. acaba hamile olabılır mıyım? lutfen bana yardımcı olursanız cok sevınırım.

Back
X