Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi kan testi verinKızlar yardım edin 27 eylül de catlatma ignesi vurdum. 14 günde kahverengi akıntım oldu adet olucam sandım devamı gelmedi bugün 16 gün test yaptım silik çizgi var hamileyim sizce
seninde sağ veya sol tarafında gaza benzer birşey varmıydıKızlar yardım edin 27 eylül de catlatma ignesi vurdum. 14 günde kahverengi akıntım oldu adet olucam sandım devamı gelmedi bugün 16 gün test yaptım silik çizgi var hamileyim sizce
Yarın gidicem kan vermeye bakalımHamile misiniz acaba kan verdiniz mi
Sol kasık tarafım çok agiriyor evet gaz sancısı gibiseninde sağ veya sol tarafında gaza benzer birşey varmıydı
yarın vericem insallah pozitiftir bu ikinci igne yapısım ilkinde dış gebelik olmuştuVar gibi kan testi verin
merak ederim bana da haber verir misin ?yarın vericem insallah pozitiftir bu ikinci igne yapısım ilkinde dış gebelik olmuştu
586 çıktı beta birazdan doktora gitcemmerak ederim bana da haber verir misin ?
sen ciddi misin hayırlı uğurlu olsunnnnn iğnenin kaçıncı günü testte çıktı mı586 çıktı beta birazdan doktora gitcem
Evet teşekkür ederim evde 16. Gün yaptım test bugün 18. Gün kanda daha iyi sonuç aldım yabliz perşembe günü tekrar kan vericem düzenli yükseliyorsa tamamdırsen ciddi misin hayırlı uğurlu olsunnnnn iğnenin kaçıncı günü testte çıktı mı
10gün geçmiş hamile misiniz acaba düzenli yükseldi miEvet teşekkür ederim evde 16. Gün yaptım test bugün 18. Gün kanda daha iyi sonuç aldım yabliz perşembe günü tekrar kan vericem düzenli yükseliyorsa tamamdır
Evet çok şükür gördüm kalp atışını da gördüm daha dinleyemedim ama her şey çok güzel10gün geçmiş hamile misiniz acaba düzenli yükseldi mi
Bende kürtaj dan 3 ay sonra klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım şuan her şey güzel inşallah sende güzel haberler alırsınSelam kizlar Ben iki yıllık evliyim ve boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum. Kürtajdan iki ay sonra klomen ve ardından çatlatma iğnesi vuruldum şuan 8. Günümdeyim aranizda kürtajdan sonra bu şekilde hamile olan var mı yada benim durumum da olan. Sizde nasıl gidiyor
Ben 16. Gün test yaptım silik çıktı bekledim 2 gün sonra kan verdim hiç bi belirtim yoktu yani iğnenin etkisidir diye düşünüyordum kasıklarım çok ağırıyordu belim yine aynı şekilde ağırıyordu geçip tekrar başlıyordu ağrı adetimden 1 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu bide adet olcam sanmıştım devamı gelmediRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim canım bu gün 13.gunum bitmek üzere ve hala pozitife dönmedi. 3 günüm kaldı adetime umudumu kaybetmek istemiyorum. Sizde nasıl belirtiler oldu rica etsem anlatirmisiniz.
Ben iğne vurulduktan bir gün sonra ağrım başladı ve sonrasında izleyen günlerde arada kasık ağrısı ve hafif bel ve bacak ağrısı oldu 14.gunum bu gün 10. Günümden itibaren dört tane test yaptım iki tane silik iki tane negatif sonuç aldım. Kafam çok karışık. Yarın kan vermeye gidicem. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş birakmasin benim deBen 16. Gün test yaptım silik çıktı bekledim 2 gün sonra kan verdim hiç bi belirtim yoktu yani iğnenin etkisidir diye düşünüyordum kasıklarım çok ağırıyordu belim yine aynı şekilde ağırıyordu geçip tekrar başlıyordu ağrı adetimden 1 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu bide adet olcam sanmıştım devamı gelmedi
Ben hiç test yapmadım 16. Güne kadar. daha öncede klomen ve ovitrelle gebe kalmıştım silik çizgi görmüştüm ilk dış gebelikti kürtaj olmuştum.. stres yapma benimde silik çıktı bu hamileliğimde kan verene kadar sabrettim düşünmemeye çalışmıştım inşallah güzel haberler alırsın bana da haber verirsinBen iğne vurulduktan bir gün sonra ağrım başladı ve sonrasında izleyen günlerde arada kasık ağrısı ve hafif bel ve bacak ağrısı oldu 14.gunum bu gün 10. Günümden itibaren dört tane test yaptım iki tane silik iki tane negatif sonuç aldım. Kafam çok karışık. Yarın kan vermeye gidicem. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş birakmasin benim de