hamile miyim nolur bi yardım edin !!!

vogozo

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
699
759
Merhaba arkadaşlar. .reglimin bittiği gün ilk defa esimle korunmadık. Icime bi şüphe düştü ilk günden beri, ilişkiden 14 gün geçtiği için test yaptım bugün, erken gebelik testi..ama reglime 6 gün var daha..sanki ikinci çizgi silik gibi ben mi yanlış görüyorum? Zaten kasık agrilarim göğüs hassasiyetim ve goguslerimde büyüme belirtilerim var psikolojik olarak mı hissediyorum bunları anlayamadım. .Tecrübeli arkadaşlar nolur bi bakın. .

Sevgiler

Eklentiler

• 1428141345744-1221457856.jpg
    1428141345744-1221457856.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 439
Gördüğüm kadarıyla negatif,henüz erken zaten, strese kapılma hemen..

Erken gebelik testine inanmayin benim gecen ay pozitif cikti bir hevesle kalktik kan testine gittik 0 cikti

negatif görünüyor, zaten adetin bittiği gibi ilişki yaşadıysan hamile kalma ihtimalin çok düşük.

bu teste pek güvenmeyin. adetinize 6 gün varmış erken daha. adet günü başka bir testle deneyin, o da çıkarsa hamilesiniz demektir.
bu markaya göre herkes hamile:) sıkmayın canınızı..

bu teste pek güvenmeyin. adetinize 6 gün varmış erken daha. adet günü başka bir testle deneyin, o da çıkarsa hamilesiniz demektir.
benimde 3 gün var adetime yapsammı acaba test yaa

Belirtilerim psikolojik mi bilmiyorum meraktan catlayacagim gelmiyo o adet günü bi türlü

Hangi test daha güvenilir olur peki?

canım istemiyosun sanırım sen doğru muyum? korkudan da psikolojik olarak hissedebilirsin çünkü...
Olur mu çok istiyorum aslında ancak esimle ayrı şehirlerdeyiz bi araya gelelim istiyoruz çocuk için. .ben her hafta seyahat ediyorum cunku

Olur mu çok istiyorum aslında ancak esimle ayrı şehirlerdeyiz bi araya gelelim istiyoruz çocuk için. .ben her hafta seyahat ediyorum cunku
aa canım pardon ben yanlış anlamışım...
canım şöle yap bence, daha ucuz testlerde al bikaç tane, her sabah ilk idrarınla yap, bak bakalım var mı 2. çizgi ve günden güne koyulaşıyor mu? eğer bunlar oluyorsa bebiş vardır ve bhcg değerin yükseliyordur:) Allah gönlüne göre versin

aa canım pardon ben yanlış anlamışım...
canım şöle yap bence, daha ucuz testlerde al bikaç tane, her sabah ilk idrarınla yap, bak bakalım var mı 2. çizgi ve günden güne koyulaşıyor mu? eğer bunlar oluyorsa bebiş vardır ve bhcg değerin yükseliyordur:) Allah gönlüne göre versin
Çok teşekkür ederim yardımların için Allah razı olsun

Merhaba arkadaşlar. .reglimin bittiği gün ilk defa esimle korunmadık. Icime bi şüphe düştü ilk günden beri, ilişkiden 14 gün geçtiği için test yaptım bugün, erken gebelik testi..ama reglime 6 gün var daha..sanki ikinci çizgi silik gibi ben mi yanlış görüyorum? Zaten kasık agrilarim göğüs hassasiyetim ve goguslerimde büyüme belirtilerim var psikolojik olarak mı hissediyorum bunları anlayamadım. .Tecrübeli arkadaşlar nolur bi bakın. .

Sevgiler
bu testle bende pozitif görüp bi heyecan kan testine gidip negatif olduğunu öğrenenlerdenim, bu teste güvenmeyin hatta en doğrusu bat tarihini bekleyip olmazsanız aynı gün ya da bi ertesi günü normal testle tekrarlamak.

X