Hamile miyim nolur yardım edin

Merve95e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
35
5
86
Merhaba arkadaşlar ben 23 Kasımda sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım ama ucu hiç sürtülmedi ve genelde onda iç çamaşır vardı olmadığı zaman var mıydı hatırlamıyorum. Iliskiden sonra 2 kez adet oldum biri beş gün önce oldu ama oldum şimdi 3. Adetimi bugün olmam gerekiyor. 2 gün önce de kasıklarımda şişlik hissettiğim için kadın doğum be hastalıklarına gittim ultrasonla baktı yani neredeyse 9 hafta olacak ultrasonda çıkar miydi tam göbeğimin altına bakti. Yaklaşık 6 7 tane test yaptım negatif ama çok korkuyorum . Bir şey olsaydı sizce ultrasonda çıkar miydi nolur yardım edin

Olsaydı çıkardı .

Ultrasonda görünürdü değil mi 23 Kasımda yaşadım bu ilişkiyi 21 ocakta ultrasondan baktı doktor başka bir şikayet için tam karnımın alt tarafına kasıklarımın orta yerine baktı söylerdi değil mi mutlaka bir şey görseydi

Merhaba
Gebe olacağınızı zannetmiyorum. Zaten bu zamana gebe olsanız idrar testi ile de çıkardı. Ultrasonda da görünürdü. Başka bir sorundan olmuştur. Ancak ablanız olarak size tavsiyem gebelik istemiyorsanız kendinizi gebelikten korumanın önlemlerini almadan böyle şeyler yaşamayın. Hepimiz genç ve tecrübesiz olduk bizim zamanlarımızda böyle şeyler hem ailemizde hem çevremizde daha bir “tabu” idi. Şimdi alabileceğiniz önlemleri karşılaşabileceğiniz gerek sağlık gerekse sosyal sonuçları ölçüp tartmak ve bilgi edinmek için daha çok yol var. Körü körüne emin olmadan iç güdüsel cinsellik yaşamak sizi olumsuz etkiler. Tek olumsuz sonuç da gebelik değil duygusal yıpranmanız yaşadığınız korkular ve kapabileceğiniz virüsler söz konusu. Bilgilenin ve korunun lütfen

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim biliyorum ben yapmayacaktım zaten 1 yıl boyunca yapmadım sonra yine aynı hataya düştüm. Ama o kadar korktum ki yani psikolojim çok bozuldu. Adet belirtileri yaşıyorum karnıma ağrı giriyor göğüslerim sisti ama hala akintim beyaz.

Yaşadığınız gerginlikten olabilir ama içinizin rahat etmesi bakımından özel bir polikliniğe gidip kanda gebelik baktırmak istiyorum derseniz 30tl civarına bakıyorlar. Sonucu alırsınız içiniz ferahlar. Resmî kurum da değil bir sorun yaşamazsınız. Öyle Umarım ki ben haklı çıkarım ve şeyse bağlı gecikmeniz vardır. Korkmakta haklısınız ama sakin olun sürtünme ile gebelik milyonda bir ihtimal ancak.
Beni yanlış anlamayın ben yapmayın cinsellikten uzak durun demiyorum. Bu kararı vermek asla bana düşmez. Hem hepimiz genç olduk namus bekçisi geçinenleri de gördük. Cinsel tecrübe yaşamadan önce bilinçli kontrollü olmak ve kendi sağlığınızı koruyacak önlemleri alabiliyor olmak gerekir. Lütfen buna dikkat edin.Kan tahlili yaptırırsanız sonucunu yazın bana da. Selamlar

Hastanede yaptırmaya korkuyorum ama ya bilgilere işlerse diye
Asla yanlış anlamıyorum sizi yani surtunme yoluyla ilişki yaşarken penis ucu özel bölgeme değmedi iç camasir uzerinden sürttü o hep onda vardı bende yoktu ve sadece alt kısmı değdi boşalma falan da olmadı habire adet oldum mu diye kontrol ediyorum

Yok çamaşır üzerinden hamile kalınmaz korkmayın

Gözünüz aydın çok sevindim. Herhangi bir konuda yardım edebileceğim bir şey olursa yazın. Sevgiler
Çok teşekkür ederim adet olmadan önceki gün 3 test daha yapmıştım biri erken gebelik testi ovulaydı. 3üde negatif çıktı ertesi gün de adet oldum sanırım artık unutmalıyım bu meseleyi değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…