- 11 Aralık 2022
- 38
- 7
- 16
- Konu Sahibi birgarip00
-
15 gün sonra test bazı istisnalar(geç döllenme,testin bozuk olması vs)dışında doğru sonuç verir. İçinizde şüphe kalmaması adına testi tekrarlayabilirsiniz.Merhaba hanımlar lütfen yargılamadan bilgilerinizi paylaşın çünkü psikolojik olarak hiç iyi durumda değilim.
19 gün önce partnerimle beraber olduk, 45 yaşlarında. Ben de 4-5 aydır regl olmuyorum erken menopoz belirtilerim var. ilişkide tam birleşme olmadan klitoris üzerine boşaldı ve hemen sildik. planlı bir birliktelik değildi bu nedenle hazırlıklı değildik. ilişkiden 15-16 gün sonra idrar test yaptım negatif çıktı yarın 20. gün olacak hastanede kan testi vereceğim fakat bir türlü rahatlatmıyorum içimi kalbim çok hızlı atıyor panik atak sebebiyle. hamile olabilir miyim, 20 gün sonra kan testi doğru sonuç verir mi? lütfen yargılamadan önce yardım edin.
Sonuç doğru. Hadi Geç döllenme oldu diyelim 20 gün geçmiş ilişkiden. Sperm maksimum 5 gün Yaşar ki o da çok sağlıklı bir bireyin spermi. Geriye 15 gün kalıyor. Kesinlikle çıkardı döllenmenin 15.gününde. Burada yumurtlamanın 11.günü öğrenen birçok kişi var. Stres yapmayınMerhaba hanımlar lütfen yargılamadan bilgilerinizi paylaşın çünkü psikolojik olarak hiç iyi durumda değilim.
19 gün önce partnerimle beraber olduk, 45 yaşlarında. Ben de 4-5 aydır regl olmuyorum erken menopoz belirtilerim var. ilişkide tam birleşme olmadan klitoris üzerine boşaldı ve hemen sildik. planlı bir birliktelik değildi bu nedenle hazırlıklı değildik. ilişkiden 15-16 gün sonra idrar test yaptım negatif çıktı yarın 20. gün olacak hastanede kan testi vereceğim fakat bir türlü rahatlatmıyorum içimi kalbim çok hızlı atıyor panik atak sebebiyle. hamile olabilir miyim, 20 gün sonra kan testi doğru sonuç verir mi? lütfen yargılamadan önce yardım edin.
Çok teşekkür ederim cevabınız içimi rahatlattı. 25 yaşındayım. Nasıl oldu bilmiyorum, bir anda gerçekleşti. Çok pişmanım ve intiharı dahi düşünüyorum. Yarın kan tahlili yaptıracağım. Yeniden cevabınız için çok teşekkür ederim.Sonuç doğru. Hadi Geç döllenme oldu diyelim 20 gün geçmiş ilişkiden. Sperm maksimum 5 gün Yaşar ki o da çok sağlıklı bir bireyin spermi. Geriye 15 gün kalıyor. Kesinlikle çıkardı döllenmenin 15.gününde. Burada yumurtlamanın 11.günü öğrenen birçok kişi var. Stres yapmayın
Kaldı ki böyle dışarı boşalma ile hamile kalınmaz. Partneriniz 45 yaşındaysa sizin de aynı yaşlarda olduğunuzu varsayarak bu ihtimalin olmayacağının bilincinde olduğunuzu düşünmek istiyorum. 17 yaşında ergen bir kişi değilseniz bunun boş kuruntu olduğunu bilirsiniz. He ergenseniz de aksini düşünmek istemiyorumistismar falan aman aman. Çünkü bu soruları genelde liseli kızlarımız sorar.
Saçmalamayın isterseniz intihar falan.Çok teşekkür ederim cevabınız içimi rahatlattı. 25 yaşındayım. Nasıl oldu bilmiyorum, bir anda gerçekleşti. Çok pişmanım ve intiharı dahi düşünüyorum. Yarın kan tahlili yaptıracağım. Yeniden cevabınız için çok teşekkür ederim.
Regl olmama sebebiniz polikistik over mi?Merhaba hanımlar lütfen yargılamadan bilgilerinizi paylaşın çünkü psikolojik olarak hiç iyi durumda değilim.
hayır ergenliğimde adet düzensizliğim vardı sonrasında kullandığım ilaçlar, psikolojik sebepler vs. regl olmama engel oldu.Regl olmama sebebiniz polikistik over mi?
Anladım , bu adet düzensizliği gebeliği de zorlaştırıyor sanırım o yüzden bence de hamile değilsinizdir hiç panik olmayınhayır ergenliğimde adet düzensizliğim vardı sonrasında kullandığım ilaçlar, psikolojik sebepler vs. regl olmama engel oldu.
teşekkür ederim içimi rahatlattınızAnladım , bu adet düzensizliği gebeliği de zorlaştırıyor sanırım o yüzden bence de hamile değilsinizdir hiç panik olmayın
Hamile değilsin , sakin olMerhaba hanımlar lütfen yargılamadan bilgilerinizi paylaşın çünkü psikolojik olarak hiç iyi durumda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?