• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM REGL GECİKME

burcumefe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar şu an reglim gecikmesi 9. Gündeyim normalde 28-29 günde bir olurum şu an gecikmem 38. Günde, aralık ayında da gecikmişti 36. Günde olmuştum, ocak ayında ise normal 28. Gününde olmuştu. 2 senelik evliyim eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz sadece, göğüslerimde şişkinlik var ama uçları çok hassas, regl olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var, regl duygusallığı yaşıyorum sürekli, bir de beyaz akıntım çok var, bazen çok sıvı bazen daha slime gibi, gecikmenin 35. Günündeyken başka bir rahatsızlığımdan dolayı 4 tane arveles içtim acaba o da geciktirmiş olabilir mi? Sizce test yaptırmalı mıyım?

Yoo evdeyim zaten sürekli normal gündelik hayat yaşamı, ama fmf hastasıyım atak geçirdim gecikmemin 4 gününde ilaç içtim mecburaen
Stres faln 3 4 gün geciktiriyor ama 9 gün faln cok
Ayrıca geri çekilme yöntemi korunma değil ki

Stres faln 3 4 gün geciktiriyor ama 9 gün faln cok
Ayrıca geri çekilme yöntemi korunma değil ki
Biraz açık konuşuyorum ama hiçbir şey kullanmıyoruz, en son geri çekiliyor o kadar. 2 senedir de hiç böyle bir şey yaşamıyordum gecikmiyordu hiç son 2 aydır bir şeyler oluyor

Biraz açık konuşuyorum ama hiçbir şey kullanmıyoruz, en son geri çekiliyor o kadar. 2 senedir de hiç böyle bir şey yaşamıyordum gecikmiyordu hiç son 2 aydır bir şeyler oluyor
Tmm geri çekilme de zevk suyu bile gitse içinde az sperm olsa yumurtlamaya denk gelirse hamilesin yani illaki korunmalisin

Kızlar şu an reglim gecikmesi 9. Gündeyim normalde 28-29 günde bir olurum şu an gecikmem 38. Günde, aralık ayında da gecikmişti 36. Günde olmuştum, ocak ayında ise normal 28. Gününde olmuştu. 2 senelik evliyim eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz sadece, göğüslerimde şişkinlik var ama uçları çok hassas, regl olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var, regl duygusallığı yaşıyorum sürekli, bir de beyaz akıntım çok var, bazen çok sıvı bazen daha slime gibi, gecikmenin 35. Günündeyken başka bir rahatsızlığımdan dolayı 4 tane arveles içtim acaba o da geciktirmiş olabilir mi? Sizce test yaptırmalı mıyım?
Beni içtiğim her ağrı kesici 2 gün ileri atar. Arveles güçlü. En az 4-5 gün geciktirmesi beklenebilir bence. Geri çekiliyorsa hamilelik ihtimali çok düşük. Geri çekilen erkek genelde korunma olarak gördüğü için temkinli oluyor zaten. Kazara kaçması lazım ama düşük ihtimal.

Geri çekilmede dahi gebelik olabiliyor bunu tüm doktorlar söylüyor. İhtimal düşük ama evde bir idrar testi yapın değerlendirin gecikmişte olabilir

Napiyim test yapiyim mi aralık ayında böyle olunca 35. Günde test yapmıştım çıkmamıştı
Yapacaksan eğer Awox ya da predictor al. Artımed, Freely, Duratest gibi markalarda yalancı pozitif çok oluyor yanlış sonuç alma kafan karışır

Back
X