Hamile miyim? Riskli mi?

Ozguremine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
13
7
86
25
IMG_20200103_165730.webp

Evet hamilesiniz tebrikler ama risk derken neyi kast ettin anlamadım. Risk varsa onu dr söyler biz bilemeyiz ki

hamilesin değer gayet iyi
hayırlısı olsun inşallah,saglıkla gelsın bebişin
bızlerede dua et

Çok teşekkür ederim 🙏 amin inşallah sizde saglıkla kucaklarsınız. Güzel haberler olsun 🙏
troid bende de var
çok problem olan bısey degıl
doktor bi ılac verıyor gebelık boyunca kullanıyosun.degerlerını duzeltıyor. merak etme

Ay yüreğime su serptiniz ya Allah razı olsun. Ben de Bi an korkmuştum
doktorlar zaten en kotusunu söyler canım
ben 10senedır troıd hastasıyım.ilk öğrendiğimde dr kanser bile olursun demişti. söyleme seklıne bakarmısın. daha cocugum bıde o zamanlar.
bende cocuk düşünüyorum doktor troıd var dıkkat et dıyor.annelerımız troıdmı bilirmiş. peşpeşe hamiş kalıyorlardı ne vıtamını ne folık asiti vardı.. hiç takılma

doktorlar zaten en kotusunu söyler canım
ben 10senedır troıd hastasıyım.ilk öğrendiğimde dr kanser bile olursun demişti. söyleme seklıne bakarmısın. daha cocugum bıde o zamanlar.
bende cocuk düşünüyorum doktor troıd var dıkkat et dıyor.annelerımız troıdmı bilirmiş. peşpeşe hamiş kalıyorlardı ne vıtamını ne folık asiti vardı.. hiç takılma
Demi çok dogru dediniz önceden ilaç mı tedavi mi var mış. Ama şimdi hepsi var saglıklı bir iletişim yok. Allah her kesin yardımcısı olsun ☺️

Back
X