- 3 Ocak 2020
- 13
- 7
- 86
- 25
- Konu Sahibi Ozguremine
-
Doktor tiroid in yüksek dedi. Test yapıcaz görücez dedi. Normal mi diye. Bende korktum ve o yüzden. Riskli mi dedimEvet hamilesiniz tebrikler ama risk derken neyi kast ettin anlamadım. Risk varsa onu dr söyler biz bilemeyiz ki
Çok teşekkür ederimhamilesin değer gayet iyi
hayırlısı olsun inşallah,saglıkla gelsın bebişin
bızlerede dua et
Anladım cnm o konuda bilgim yok inş bilen biri yardımcı olurDoktor tiroid in yüksek dedi. Test yapıcaz görücez dedi. Normal mi diye. Bende korktum ve o yüzden. Riskli mi dedim
Çok teşekkür ederimAnladım cnm o konuda bilgim yok inş bilen biri yardımcı olur
troid bende de varÇok teşekkür ederimamin inşallah sizde saglıkla kucaklarsınız. Güzel haberler olsun
Ay yüreğime su serptiniz ya Allah razı olsun. Ben de Bi an korkmuştumtroid bende de var
çok problem olan bısey degıl
doktor bi ılac verıyor gebelık boyunca kullanıyosun.degerlerını duzeltıyor. merak etme
EvetEvet hamilesin ama tsh yüksek
doktorlar zaten en kotusunu söyler canımAy yüreğime su serptiniz ya Allah razı olsun. Ben de Bi an korkmuştum
Doktor normal hamilelik mi pazartesi belli olur dedi. Bende düşündüm ki öyle diyince. Risk te varriksli oldugunu nasıl anladınız
Demi çok dogru dediniz önceden ilaç mı tedavi mi var mış. Ama şimdi hepsi var saglıklı bir iletişim yok. Allah her kesin yardımcısı olsundoktorlar zaten en kotusunu söyler canım
ben 10senedır troıd hastasıyım.ilk öğrendiğimde dr kanser bile olursun demişti. söyleme seklıne bakarmısın. daha cocugum bıde o zamanlar.
bende cocuk düşünüyorum doktor troıd var dıkkat et dıyor.annelerımız troıdmı bilirmiş. peşpeşe hamiş kalıyorlardı ne vıtamını ne folık asiti vardı.. hiç takılma
benimde tsh aynı değerdeydi. 4. ayımdayım hala ilaca devam ediyorum, doğuma kadarda kullanıcakmısım. her ay kan veriyorum bi yükseliyo bi düşüyo ama sıkıntılı bi durum yok allaha sükür :)
Çok şükür çok şükürbenimde tsh aynı değerdeydi. 4. ayımdayım hala ilaca devam ediyorum, doğuma kadarda kullanıcakmısım. her ay kan veriyorum bi yükseliyo bi düşüyo ama sıkıntılı bi durum yok allaha sükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?