- 30 Ağustos 2022
- 12
- 5
- 16
- 33
- Konu Sahibi Gulsen4135
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5 dk içinde çıktıysa hamilesin kuzum kan ver kesinleştir. Gayet net çizgin.Evliyim eşimle çocuk düşünüyorduk adetim 5 gün gecikti bugün eczaneden test alıp yaptım. Bir tanesi tam çizgi birtanesi silik çizgi çıktı. Resmini ekledim sizce hamile miyim.
5, 10 dakika içinde çıktıysa geç döllenme olabilir. Yarın tekrar yapabilir veya sağlık ocağında bir kan testi verebilirsiniz.Evliyim eşimle çocuk düşünüyorduk adetim 5 gün gecikti bugün eczaneden test alıp yaptım. Bir tanesi tam çizgi birtanesi silik çizgi çıktı. Resmini ekledim sizce hamile miyim.
Bence Allah izin verirse hamilesin hayırlı olsun..Benimde dün ve bugün ikinci testim sizin teste benzer şekilde silik çıktı ama ben çok mutsuz yada şoktayimEvliyim eşimle çocuk düşünüyorduk adetim 5 gün gecikti bugün eczaneden test alıp yaptım. Bir tanesi tam çizgi birtanesi silik çizgi çıktı. Resmini ekledim sizce hamile miyim.
Bence bariz ni sekilde cizgi gorunuyor kan testi vermelisin canimbenimde aynı çıktı bu sabah. adetim 4 gün gecikti. öğleden sonra gidip kan vericem sonuç çıkar mı bugün acaba kanla. pcosluyum geç döllenme de olmuş mudur?
kan testini verdiiiim 41,2 çıktı ama düşük mü bilmiyorum SAT 11 ağustos ona göre 5 haftalık bu değere göre 3 haftalıkBence bariz ni sekilde cizgi gorunuyor kan testi vermelisin canim![]()
Belki gec dolenme olmustur canim moralini bozma bir kac gun sonra kan testini tekrarla bende pcos var 241 cikmisti tabi ben dusuk yapmistim rabbim kimseye yasatmasin moralini yuksek tut canimkan testini verdiiiim 41,2 çıktı ama düşük mü bilmiyorum SAT 11 ağustos ona göre 5 haftalık bu değere göre 3 haftalık
bende de pcos var mfk yöntemini denedim geçen ay bireysel takviyeleri aldım. 9 aydır istiyoruz bende korkuyorum düşük yapcam diyeBelki gec dolenme olmustur canim moralini bozma bir kac gun sonra kan testini tekrarla bende pcos var 241 cikmisti tabi ben dusuk yapmistim rabbim kimseye yasatmasin moralini yuksek tut canim![]()
Mfk yontemi nedir bende pcos var ne yapcam hic bilmiyorum kotu dusunme canim kan testini tekrarla kadin doguma git takibini baslatsinlarbende de pcos var mfk yöntemini denedim geçen ay bireysel takviyeleri aldım. 9 aydır istiyoruz bende korkuyorum düşük yapcam diye![]()
Hamilesin gozun aydın iki cocugumda da aynı testti benimkiEvliyim eşimle çocuk düşünüyorduk adetim 5 gün gecikti bugün eczaneden test alıp yaptım. Bir tanesi tam çizgi birtanesi silik çizgi çıktı. Resmini ekledim sizce hamile miyim.
Doktor mehmet fatih karslı instegramdan takip edin. ben onun takviyelerini kullandım 1 aylık eş paketi minera adendo birde detoks sirkesini. advictor ve adalis de alabilirsiniz pcos için ben bunları kullandım.9 aydır olmuyordu. 1 ay kullandım bu ay gebeyim şükürler olsun sizde bi bakın deneyinMfk yontemi nedir bende pcos var ne yapcam hic bilmiyorum kotu dusunme canim kan testini tekrarla kadin doguma git takibini baslatsinlar![]()
Yaa gercekten mi kesinlikle deniycem simdi hemen bakiyorum birde sorum olucakti doktorum glifor diye bir ilac yazdi acaba o ilaca baslasam mi etkisi olur mu adetlerim cok duzensizDoktor mehmet fatih karslı instegramdan takip edin. ben onun takviyelerini kullandım 1 aylık eş paketi minera adendo birde detoks sirkesini. advictor ve adalis de alabilirsiniz pcos için ben bunları kullandım.9 aydır olmuyordu. 1 ay kullandım bu ay gebeyim şükürler olsun sizde bi bakın deneyin
Doktor mehmet fatih karslı instegramdan takip edin. ben onun takviyelerini kullandım 1 aylık eş paketi minera adendo birde detoks sirkesini. advictor ve adalis de alabilirsiniz pcos için ben bunları kullandım.9 aydır olmuyordu. 1 ay kullandım bu ay gebeyim şükürler olsun sizde bi bakın deneyin
Glifor şeker hapı değil mi? diyabet için yazmış olabilir. insulin direci için advictor öneriyor mfk. kilonuz da iyi. zaten ya fazla zayıflıktan ya da fazla kilodan da olmuyor. gliforu doktor verdiyse için isterseniz. Bu mfk zaten takviye gıda. advictoru kesinlikle için. Bir de eş paketi alın eşiniz de içerse eğer içmezse kendiniz için alın. 1 aylıkYaa gercekten mi kesinlikle deniycem simdi hemen bakiyorum birde sorum olucakti doktorum glifor diye bir ilac yazdi acaba o ilaca baslasam mi etkisi olur mu adetlerim cok duzensiz