HAMİLE MİYİM SİLİK ÇİZGİ

Gulsen4135

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
12
5
16
33
Evliyim eşimle çocuk düşünüyorduk adetim 5 gün gecikti bugün eczaneden test alıp yaptım. Bir tanesi tam çizgi birtanesi silik çizgi çıktı. Resmini ekledim sizce hamile miyim.

Eklentiler

• 20220830_012915.webp
    20220830_012915.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 296
Evliyim eşimle çocuk düşünüyorduk adetim 5 gün gecikti bugün eczaneden test alıp yaptım. Bir tanesi tam çizgi birtanesi silik çizgi çıktı. Resmini ekledim sizce hamile miyim.
İlk 5 dk içinde çıktıysa hamilesin kuzum kan ver kesinleştir. Gayet net çizgin.

Çizgin silik gibi değil ama benim 6 gün geçmişti yapmıştım biraz daha koyuydu Markadan marka fark ediyor galiba bence kesin sonuç için en iyisi kan vermek.benim de 2.çizgim tam koyu değildi seninkinden az biraz daha koyuydu o kadar Şimdiden tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah miniğin 💕🥰

5, 10 dakika içinde çıktıysa geç döllenme olabilir. Yarın tekrar yapabilir veya sağlık ocağında bir kan testi verebilirsiniz.

Bence Allah izin verirse hamilesin hayırlı olsun..Benimde dün ve bugün ikinci testim sizin teste benzer şekilde silik çıktı ama ben çok mutsuz yada şoktayim:((

Çok da Silik değil ikinci çizgi, buna göre evet gebelik var görünüyor
Kan verip daha net sonuç alabilirsin

benimde aynı çıktı bu sabah. adetim 4 gün gecikti. öğleden sonra gidip kan vericem sonuç çıkar mı bugün acaba kanla. pcosluyum geç döllenme de olmuş mudur?

Eklentiler

• 02F9C2A1-0BA0-4EE4-9C35-341EFE26F193.webp
    02F9C2A1-0BA0-4EE4-9C35-341EFE26F193.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 186
kan testini verdiiiim 41,2 çıktı ama düşük mü bilmiyorum SAT 11 ağustos ona göre 5 haftalık bu değere göre 3 haftalık
Belki gec dolenme olmustur canim moralini bozma bir kac gun sonra kan testini tekrarla bende pcos var 241 cikmisti tabi ben dusuk yapmistim rabbim kimseye yasatmasin moralini yuksek tut canim 🥰

Belki gec dolenme olmustur canim moralini bozma bir kac gun sonra kan testini tekrarla bende pcos var 241 cikmisti tabi ben dusuk yapmistim rabbim kimseye yasatmasin moralini yuksek tut canim 🥰
bende de pcos var mfk yöntemini denedim geçen ay bireysel takviyeleri aldım. 9 aydır istiyoruz bende korkuyorum düşük yapcam diye 🤕

bende de pcos var mfk yöntemini denedim geçen ay bireysel takviyeleri aldım. 9 aydır istiyoruz bende korkuyorum düşük yapcam diye 🤕
Mfk yontemi nedir bende pcos var ne yapcam hic bilmiyorum kotu dusunme canim kan testini tekrarla kadin doguma git takibini baslatsinlar🥰

Mfk yontemi nedir bende pcos var ne yapcam hic bilmiyorum kotu dusunme canim kan testini tekrarla kadin doguma git takibini baslatsinlar🥰
Doktor mehmet fatih karslı instegramdan takip edin. ben onun takviyelerini kullandım 1 aylık eş paketi minera adendo birde detoks sirkesini. advictor ve adalis de alabilirsiniz pcos için ben bunları kullandım.9 aydır olmuyordu. 1 ay kullandım bu ay gebeyim şükürler olsun sizde bi bakın deneyin

Doktor mehmet fatih karslı instegramdan takip edin. ben onun takviyelerini kullandım 1 aylık eş paketi minera adendo birde detoks sirkesini. advictor ve adalis de alabilirsiniz pcos için ben bunları kullandım.9 aydır olmuyordu. 1 ay kullandım bu ay gebeyim şükürler olsun sizde bi bakın deneyin
Yaa gercekten mi kesinlikle deniycem simdi hemen bakiyorum birde sorum olucakti doktorum glifor diye bir ilac yazdi acaba o ilaca baslasam mi etkisi olur mu adetlerim cok duzensiz

Yaa gercekten mi kesinlikle deniycem simdi hemen bakiyorum birde sorum olucakti doktorum glifor diye bir ilac yazdi acaba o ilaca baslasam mi etkisi olur mu adetlerim cok duzensiz
Glifor şeker hapı değil mi? diyabet için yazmış olabilir. insulin direci için advictor öneriyor mfk. kilonuz da iyi. zaten ya fazla zayıflıktan ya da fazla kilodan da olmuyor. gliforu doktor verdiyse için isterseniz. Bu mfk zaten takviye gıda. advictoru kesinlikle için. Bir de eş paketi alın eşiniz de içerse eğer içmezse kendiniz için alın. 1 aylık

Back
X