hamile miyim şimdi??!!acil

nisanın 24unde adet oldum yaklasık 2 qun surdu ama normal adetıme qore ( cok yoqun olurum ben normalde) az qeldi 3-4. qünler hiçbisey qelmedi 5. qün simsiyah az miktarda qeldi 6. qünün sabahında da kahverenqi bi akıntı qeli lekeleyecek kadar ve ondan sonra cok asırı bır akıntım war durduramıyorum :D yani zaten nasıl durdurabılırım kı sürekli iç çamaşırı değiştirmekten sıkıldım dunde 15 dk kadar sol kasıqımda bı aqrı hissettim ayakta bile duramayacak kadar sonra da karnımın alt tarafında bır hareketlenme ve hafif bir sancım oldu sizce bu nedir daha test de yapmadım ama üstüne qörme falan diyolar ya o olabilir mi yada baska bişey mi ..? cok merak içerisindeyimm kızzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :((((((((

canım ben de sadece acile bakar diye gitmemiştim ama içim içimi kemiriyordu. nöbetçi eczane bırakmadık yani hangi marka varsa denemeye kalktık en son gittiğim eczanede aynı test olunca ben bunu yaptım olumlu dedim o da peki nie tekrarlıyorsun dedi:) sonnra beni acile yönlendirdi özel bi hastanenin aciline girdik ..gebelik için kan testi dedim 1 saat sonra sonucu verdiler gerçi ben hala inanamıyorum:))allah herkese nasip etsin ama öyle bi tepki verdim ki korkuyla,doktor cocugu istemiyorum sandı:)

gözünüz aydın canm allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,, ben 6 haftalıkken ogrendığım halde, ilk bir hafta ilişkiye girmeyın demişti, 2 hafta snrada kontrole cagırmıstı. yol gösterir, bence bir dr a git.

meraba arkadaşlar ben bu siteyi hep takip ediyordum bugün kayıt oldum... ben de ihtimal veriyorum hamile olabilirim diye. 1 yıllık evliyim ve karar verdik eşimle bi bebeğimizin olmasını istedik 10gün önce yumurtlama gününe falan bakmadık fakat adet günüme yakın kanamam geldi 3 gün sürdü o da az az.ilişkiden 1 hafta sonra adetim oldu bende bulantı göğsümde aşırı derecede ağrı yok vs yok. sadece başım ve belim çok ağrıyor birde acayip yorgunluk var. bana yardımcı olurmusunuz. test yapsam sonuçta çıkarmı?

bizde doğuda zor şartlarda olduğumuzdan dolayı bebek düşünmüyoruz şimdilik ama bir kaç gündür baş dönmesi yaşıyorum, bugün okulda sabah kahvaltıdan sonra midem öyle kazındıkii sanki günlerdir yemek yememişim, ve tabiki mide bulantısı, adetimin ayın 10unda olmasını bekliyorum.hayırlısı diyelim :)

bizde doğuda zor şartlarda olduğumuzdan dolayı bebek düşünmüyoruz şimdilik ama bir kaç gündür baş dönmesi yaşıyorum, bugün okulda sabah kahvaltıdan sonra midem öyle kazındıkii sanki günlerdir yemek yememişim, ve tabiki mide bulantısı, adetimin ayın 10unda olmasını bekliyorum.hayırlısı diyelim :)

acil biri bana akıl versin yaa:(5 gündür adetim gecikti acayip bir kasık agrım var he oldum diyorum akıntıdan başka bişi yokk gögüslerimin ucları felaket kasık agrısından duramıyorum yüzüm gülmüyo test yaptım cıkmadı bişi acaba halı cok yıkadım ayaklarım suda cok kaldı gecikme ondan olabilirmii biri bana bi aıl versin yaa bide herşeye oturup aglıcam o moddayımm:(

acil biri bana akıl versin yaa:(5 gündür adetim gecikti acayip bir kasık agrım var he oldum diyorum akıntıdan başka bişi yokk gögüslerimin ucları felaket kasık agrısından duramıyorum yüzüm gülmüyo test yaptım cıkmadı bişi acaba halı cok yıkadım ayaklarım suda cok kaldı gecikme ondan olabilirmii biri bana bi aıl versin yaa bide herşeye oturup aglıcam o moddayımm:(

bende tam 5 günlük gecikmeyle öğrenmiştim ama evde hiç test yapmadım direk acile gittim benimde o kadar çok ağrım olduki anlatamam heran adet oluyorum sandım günlerce pedli dolaştım çalıştığım için rezil olurum diye ve çok felaket bel ve göğüs ağrısı vardı bence kanda gebelik yaptır belli olmaz valla bazen o eczanedekilerle hemen çıkmıyomuş hayırlısı olsun inşallah hamilesindir...

Back
X