Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum sadece fikrinizi istiyorum lütfen kasık ağrım da varSizce nedir?
Peki kasık ağrım bulantı baş dönmesi halsizlik hepsi psikolojik olabilir mi ve ella geciktirme yaparmı 8 gün kadarellayı zaten hemen içmişsiniz üstüne bir de adet olmuşsunuz. Mümkün mü yani sizce değil.
Hanımefendi fikrinizi istedim dalga geçmenizi değil lütfen:)HAHAHAHAHAHA"OŞOMLO OLOŞKOYO GORDOK"
![]()
Hanımefendi siz ellayı yeni mi içtiniz 2 ay önce mi?Peki kasık ağrım bulantı baş dönmesi halsizlik hepsi psikolojik olabilir mi ve ella geciktirme yaparmı 8 gün kadar
2 ay önce ilişkiden hemen 3 saat sonraHanımefendi siz ellayı yeni mi içtiniz 2 ay önce mi?
Üzerinden 2 ay geçmiş, o ayki döllenip tutunması beklenen yumurta atılmış vücuttan? Meryem Ana değilseniz mümkün değil.Hanımefendi fikrinizi istedim dalga geçmenizi değil lütfen:)
Haklısınız ama zaten korunduk ve erkek arkadaşım değil eşim şuan bi bebeğe hazır değiliz diye düşündüğümüzden stres yaptık. Yani 2 ay önceki bir ilişkiden şuan hamile kalmış olmam imkansız doğru mu ?Üzerinden 2 ay geçmiş, o ayki döllenip tutunması beklenen yumurta atılmış vücuttan? Meryem Ana değilseniz mümkün değil.
Erkek arkadaşınızın umurunda dahi değilken kendinizi bu kadar üzülmenize çok üzülüyorum şu yaşadığınız stresi gerçekten hak etmiyorsunuz.
Tamam sekiz günde gecikse 20 günde gecikse sonuçta adet olmuşsunuz ve olmuş bitmiş. Ella adet gecikmesi yapar, ara kanama yapar, lekelenme yapar bunlar normal. Psikolojik olarak kendinizi hamilelik durumuna sokmuşsunuz.2 ay önce ilişkiden hemen 3 saat sonra
Ne kadar teşekkür etsem az yordum sizi de Allah razı olsunTamam sekiz günde gecikse 20 günde gecikse sonuçta adet olmuşsunuz ve olmuş bitmiş. Ella adet gecikmesi yapar, ara kanama yapar, lekelenme yapar bunlar normal. Psikolojik olarak kendinizi hamilelik durumuna sokmuşsunuz.
Yahu eşinizle nasıl mümkün oluyor 2 ay önce 1 kere ilişki?Haklısınız ama zaten korunduk ve erkek arkadaşım değil eşim şuan bi bebeğe hazır değiliz diye düşündüğümüzden stres yaptık. Yani 2 ay önceki bir ilişkiden şuan hamile kalmış olmam imkansız doğru mu ?
Bu kadar içiniz içinizi yiyeceğine gidip hastanede kan verin.Ne kadar teşekkür etsem az yordum sizi de Allah razı olsun
Tabiki de herkesin tercihi kendine ama sadece ve sadece eşimYahu eşinizle nasıl mümkün oluyor 2 ay önce 1 kere ilişki?
Dediğim gibi Meryem Ana değilseniz mümkün değil ama bu " kocam, kocitellom, kocişkom, eşim, beyim " muhabbetleri çok bayat. Kimse sizi zaten yargılayamaz beden ve hayat sizin.
Hepsi elladan kaynaklanıyor, agir hormon yüklü bir hap, birkaç ay düzensiz adet, bulanti v.s olabilir. Yılda 1 kereden fazla kullanmayın bu hapı yoksa tum hormon düzeninizi bozarsiniz.Peki kasık ağrım bulantı baş dönmesi halsizlik hepsi psikolojik olabilir mi ve ella geciktirme yaparmı 8 gün kadar
Evde test yaptım erken gebelik testi negatiftiBu kadar içiniz içinizi yiyeceğine gidip hastanede kan verin.
Allah korusun ilk ve sondu çok sağolun içime ferahlık verdinizHepsi elladan kaynaklanıyor, agir hormon yüklü bir hap, birkaç ay düzensiz adet, bulanti v.s olabilir. Yılda 1 kereden fazla kullanmayın bu hapı yoksa tum hormon düzeninizi bozarsiniz.