Hamile miyim sizce acil

esila25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
10
1
1
26
eşimle ilişkiye girdim prezervatif yırtıldı 3 saat sonra ella aldım sonrasında adet gördüm. İlişkimden 2 ay geçti şimdiyse adetim gecikti baş dönmem mide bulantım var hamile olma ihtimalim nedir

ellayı zaten hemen içmişsiniz üstüne bir de adet olmuşsunuz. Mümkün mü yani sizce değil.

Hanımefendi fikrinizi istedim dalga geçmenizi değil lütfen:)
Üzerinden 2 ay geçmiş, o ayki döllenip tutunması beklenen yumurta atılmış vücuttan? Meryem Ana değilseniz mümkün değil.
Erkek arkadaşınızın umurunda dahi değilken kendinizi bu kadar üzülmenize çok üzülüyorum şu yaşadığınız stresi gerçekten hak etmiyorsunuz.

Üzerinden 2 ay geçmiş, o ayki döllenip tutunması beklenen yumurta atılmış vücuttan? Meryem Ana değilseniz mümkün değil.
Erkek arkadaşınızın umurunda dahi değilken kendinizi bu kadar üzülmenize çok üzülüyorum şu yaşadığınız stresi gerçekten hak etmiyorsunuz.
Haklısınız ama zaten korunduk ve erkek arkadaşım değil eşim şuan bi bebeğe hazır değiliz diye düşündüğümüzden stres yaptık. Yani 2 ay önceki bir ilişkiden şuan hamile kalmış olmam imkansız doğru mu ?

2 ay önce ilişkiden hemen 3 saat sonra
Tamam sekiz günde gecikse 20 günde gecikse sonuçta adet olmuşsunuz ve olmuş bitmiş. Ella adet gecikmesi yapar, ara kanama yapar, lekelenme yapar bunlar normal. Psikolojik olarak kendinizi hamilelik durumuna sokmuşsunuz.

Haklısınız ama zaten korunduk ve erkek arkadaşım değil eşim şuan bi bebeğe hazır değiliz diye düşündüğümüzden stres yaptık. Yani 2 ay önceki bir ilişkiden şuan hamile kalmış olmam imkansız doğru mu ?
Yahu eşinizle nasıl mümkün oluyor 2 ay önce 1 kere ilişki? 😁
Dediğim gibi Meryem Ana değilseniz mümkün değil ama bu " kocam, kocitellom, kocişkom, eşim, beyim " muhabbetleri çok bayat. Kimse sizi zaten yargılayamaz beden ve hayat sizin.

Yahu eşinizle nasıl mümkün oluyor 2 ay önce 1 kere ilişki? 😁
Dediğim gibi Meryem Ana değilseniz mümkün değil ama bu " kocam, kocitellom, kocişkom, eşim, beyim " muhabbetleri çok bayat. Kimse sizi zaten yargılayamaz beden ve hayat sizin.
Tabiki de herkesin tercihi kendine ama sadece ve sadece eşim 😂 teşekkür ederim içime ferahlık verdiniz imkansız olduğunu söyleyerek

Peki kasık ağrım bulantı baş dönmesi halsizlik hepsi psikolojik olabilir mi ve ella geciktirme yaparmı 8 gün kadar
Hepsi elladan kaynaklanıyor, agir hormon yüklü bir hap, birkaç ay düzensiz adet, bulanti v.s olabilir. Yılda 1 kereden fazla kullanmayın bu hapı yoksa tum hormon düzeninizi bozarsiniz.

Hepsi elladan kaynaklanıyor, agir hormon yüklü bir hap, birkaç ay düzensiz adet, bulanti v.s olabilir. Yılda 1 kereden fazla kullanmayın bu hapı yoksa tum hormon düzeninizi bozarsiniz.
Allah korusun ilk ve sondu çok sağolun içime ferahlık verdiniz

Back
X