- 8 Ekim 2025
- 65
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi PanikEdoss
Amin canım benim sende haber edersin merak ettim inşaAllah seninde vardırNormal akıntı da çok oluyor diyorlar canım sağlıcakla tütünsün büyüsün inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim sende haber edersin merak ettim inşaAllah seninde vardırNormal akıntı da çok oluyor diyorlar canım sağlıcakla tütünsün büyüsün inşallah![]()
Aminnn çok teşekkürler aynen öyle çok yeni dahaÇok şükür daha çok yeni maşallah. Hayırla Rabbim tamamına erdirsin![]()
İnşallah canım haber edeceğim mutlakaAmin canım benim sende haber edersin merak ettim inşaAllah seninde vardır![]()
Kızz dayanamadım test aldımİnşallah canım haber edeceğim mutlaka![]()
Yarın yap canımKızz dayanamadım test aldım![]()
At bakim canımYaptım gitti![]()
At bakim canı
Allahın belası artımed beni bu sefer yanılmaz inşAt bakim canım
Baya var kız yalancı değildir dimi hangi marka
İnşallah canım ya bende kaseti yalancı çıkarmadı ama nasip bakalım bat ne zaman senin kan ver istersenAllahın bek
Allahın belası artımed beni bu sefer yanılmaz inş
Valla eczanede sadece artımed vardı 2 tane aldım yaptım çıktı bi daha yapıyım belki bozuktur dedim ikincide de aynı şekilde çıktıBaya var kız yalancı değildir dimi hangi marka
17 ekim sabırsızlığın gözü kör olsunİnşallah canım ya bende kaseti yalancı çıkarmadı ama nasip bakalım bat ne zaman senin kan ver istersen
3 gün kalmış kız çıkar büyük ihtimalle ama beklese gecikmeni istersen17 ekim sabırsızlığın gözü kör olsun![]()
Öyle yapıcam mecbur3 gün kalmış kız çıkar büyük ihtimalle ama beklese gecikmeni istersen![]()
Az kalmış canım sağlık ocağı yakınsa veredebilirsinnyarın merakta kalmazsınÖyle yapıcam mecbur
Yakın değil malesef ama beklemekte fayda var artımed ikiside silik ama hiç heveslenemedim bileAz kalmış canım sağlık ocağı yakınsa veredebilirsinnyarın merakta kalmazsın
Öyle oluyor canım maalesef bende aynı durumdayımYakın değil malesef ama beklemekte fayda var artımed ikiside silik ama hiç heveslenemedim bile
Kan versen çıkar canım hem boşuna strese girmemiş olursun17 ekim sabırsızlığın gözü kör olsun![]()
Kız valla çok zor beklemekKan versen çıkar canım hem boşuna strese girmemiş olursun