Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markası ne testin ç?
Bebe time 2 tane almıştım biri dün yaptm bide sabah yaptm ikisi de aynı silik çıktı.Markası ne testin ç?
Adetim 1 hafta var ama kasık bel ağrısı çok gelip gidiyor mide bulantısı falan oluyor şüphelenip yaptm.Adetin geçti mi. Var gibi sanki
Kan ver bence bebe time güvenilir diye biliyorumBebe time 2 tane almıştım biri dün yaptm bide sabah yaptm ikisi de aynı silik çıktı.
Bebetime bence güvenilir ben hiç yanıltmadim o testte bence kan verip bizede mutlu haberler verebilirsinBebe time 2 tane almıştım biri dün yaptm bide sabah yaptm ikisi de aynı silik çıktı.
Yarın gidip vermeyi düşünüyorum inşallah vardir. 1.5 senelik evliyim istiyoruz eşimde çok istiyor çünküKan ver bence bebe time güvenilir diye biliyorum
Yarın vereceğim inşallah vardirSilik bir çizgi var eğer hemen çıktıysa kan ver canım
Umarım inşallah yarın hemen gidip kan vereceğimBebetime bence güvenilir ben hiç yanıltmadim o testte bence kan verip bizede mutlu haberler verebilirsin
İnşallah bebişin vardır bizede umut olursun belirtilerin varmı varsa neler anlatmak istersenUmarım inşallah yarın hemen gidip kan vereceğim
İnşallah kasık bel ağrısı Mide bulantısı oluyorİnşallah bebişin vardır bizede umut olursun belirtilerin varmı varsa neler anlatmak istersen
İlk dk da çıktı.İlk 5 dk içinde belirdiyse çizgi evet var. Ama sonrasında çıktıysa kuruma çizgisidir
Bebe tıme güvenilir bende onunla öğrenmistim çok silik cikiyo ama doğru cikiyo ins hamilesindir
İnşallah umarım yanilmamBebe tıme güvenilir bende onunla öğrenmistim çok silik cikiyo ama doğru cikiyo ins hamilesindir
Adetim 1 hafta kaldı zaten. Umarım hamilelik vardirAdet geçmediyse bukadar silik çıkması normal kan verince de muhtemelen çok düşük değerle öğreneceksiniz.. var gibi ama adeti beklemek daha netleştirir şimdi kan verseniz bu sefer de niye düşük çıktı değer kimyasal mı diye üzüleceksiniz.. adetinizi beklemek en iyisi.