kesin hamilesin canım endişe etme, zaten önemli olan hemen sonuç vermesidir, asıl çok bekledikten sonra sonuç verenler gerçeği yansıtmıyor,,, hayırlı olsun bebişin :)
ya bişey sorucam sana benim de regl 4 gün gecikti... ama idrarımın ne kokusunda ne de renginde bir değişiklik yok... seninkinde var mı?
aç ya da tok karnına fark etmiyor tavsiyem özel hastaneye git hem daha çabuk çıkıyor ( 2 saat) hem de çok pahalı değil (20 tl)Çok teşekkür ederim canım sevincimi paylaşmana :) Ben de öyle hissediyorum ama kan testi yaptırmadan cok heveslendırmek ıstemyorum kendimi.. ama onu bile nerde nasıl yapılır bilmiyorum aç tok karna gıtmek farkedıyomuydu bılıyormusun
benim de bir değişiklik yok, ben de pazar günü yapıcam testi :) dua et bana da :)bana da bir kac kişi idrarım sordu hep ama ben bir farklılık göremedim. yada dikkat etmediğim için olabilir canım
ya niye heveslenmeyesin ki silik bile değil, kopkoyu çizgi çıkmış, kesin yaniÇok teşekkür ederim canım sevincimi paylaşmana :) Ben de öyle hissediyorum ama kan testi yaptırmadan cok heveslendırmek ıstemyorum kendimi.. ama onu bile nerde nasıl yapılır bilmiyorum aç tok karna gıtmek farkedıyomuydu bılıyormusun
benim de bir değişiklik yok, ben de pazar günü yapıcam testi :) dua et bana da :)
amin canım sağolasınEtmem mi İnşallah canım gönlüne göre olsn herşey
farklı belirtilerin var mıydı?Etmem mi İnşallah canım gönlüne göre olsn herşey
gözleriniz aydın kesinlikle hamılesınız kop koyu çıkmış ikinci cizgi. eşinize süpriz yapın ben kısmet olursa gebe kaldıgımda sevımlı bebek ayakkabılarını edıye paketı yapıp bebegımın agzından mektup yazarak vermek isıyorum sizde bunun gibi bişeyler yapın anısı olurEtmem mi İnşallah canım gönlüne göre olsn herşey
farklı belirtilerin var mıydı?
ne tesadüf ben de 50 kiloyum :) benim de en belirgin ve farklı belirtim sol kasıkta belirli bir yerde yumru gibi bir ağrı var, bel kemiğime de vuruyor ağrı... az önce lavaboya gittim sapsarı bir akıntı geldi... sende de akıntı var mıydı?karnım çok şiş geliyodu bana evet hemen şişmez biliyorum ama normalde 50 kilo zayıf görünümlü biriyim. ama kaç litre su içmiş gibi şişti göbeğim şimdiden böyleyse ileriyi düşünemiyorum :) bir de sivilcelenme oldu 1 aydır
benim de göğüslerim şişti hafif de ağrı var. idrarınızda koyulaşma ya da tortu var mıydı acaba?tebrik ederim,bende aynı senin gibi oldum.hemen ikinci çizgiyi görmüştüm.şuan 6 haftalık gebeyim,benimde idrarımda koku filan olmadı.sadece göğüslerim şişdi ve acıdı o kadar
ne tesadüf ben de 50 kiloyum :) benim de en belirgin ve farklı belirtim sol kasıkta belirli bir yerde yumru gibi bir ağrı var, bel kemiğime de vuruyor ağrı... az önce lavaboya gittim sapsarı bir akıntı geldi... sende de akıntı var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?