• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM SİZCE POZİTİF Mİ?

Ase9234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
IMG_DD7A1A31-D24A-4DB7-8E63-E7369CFF8FEF.webp
IMG_DF822B4B-1D79-4239-8FB8-5F59B35FAF59.webp

Merhaba herkese, bu dönemimde yumurtlama döneminde denemelerim oldu. Reglime 3 gün var ve bir sürü göğüs ağrısı bel ağrısı şişlik vb belirtilerim var. İlk fotoğraf ilk 8 dakika. İkinci fotoğraf 35 dakika sonrası atmak için gittiğimde bu şekilde gördüm. Normal kaset test bunlar artı medin. Bu kuruma çizgisi midir? İlkinde hayalet çizgi gibi ben işin içinden çıkamadım 34 yaşındayım ve daha önce bir düşük yaşadım maalesef :(

Artı kef bende iki kere yanlış sonuç göstermişti. Birinci fotoğrafta yok gibi göremedim ben

Var gibi de erken gebelik testi ile yaparsan iyi olur

Awox al bence 17.7 yi bile gösterdi bende . Fotoda var gibi bu laboquıck ise bence kesim vardır o test kolay kolay çızgı göstermedi bende

Artı med normal gebelik testi kaset test. Sizde de silik çizgi çok sonradan mı çıkmıştı? Bu baya 35 dakika sonraki çizgi çünkü.

Artı med normal gebelik testi kaset test. Sizde de silik çizgi çok sonradan mı çıkmıştı? Bu baya 35 dakika sonraki çizgi çünkü.
Bende tam emin değilim ama 15 dakikadır maksimum. 10 dakika da olabilir . 35 dakika çok yeni bir testle de deneyebilirsin

Bende tam emin değilim ama 15 dakikadır maksimum. 10 dakika da olabilir . 35 dakika çok yeni bir testle de deneyebilirsin
Çarşamba tekrar yaparım diyordum ama akıntı rengi koyulaşacak gibi yani muhtemelen regl olacağım maalesef yine olmadı sanırım.

Artı med cogunlukla sılık cızgı cıkarıyor
Üzülmeyin inşallah bırdahaki ay olur

Valla bende tam bilmiyorum yeni kullanmaya başladım tavsiye üzerine aldım. Daha çatlama gününe denk gelmedim ne kadar doğru çıkarıyor bu testler bilmiyorum yaa. Şimdi durumunuz nasıl peki

Valla bende tam bilmiyorum yeni kullanmaya başladım tavsiye üzerine aldım. Daha çatlama gününe denk gelmedim ne kadar doğru çıkarıyor bu testler bilmiyorum yaa. Şimdi durumunuz nasıl peki
Regl oldum, yanlış alarm yani… ama inşallah bir sonrakinde olur ne diyeyim. Ovülasyon testlerinden denemeyi düşünüyorum

Regl oldum, yanlış alarm yani… ama inşallah bir sonrakinde olur ne diyeyim. Ovülasyon testlerinden denemeyi düşünüyorum
Ben bı haftadır kullanıyorum. Adet bitiminden dört gün sonra pik gördüm sanırım onu degerlendirdim. O günden sonra hiç çıkmadı. Yani adet bitimi ayın 6 sindaydi piki 10 unda gördüm

Ben bı haftadır kullanıyorum. Adet bitiminden dört gün sonra pik gördüm sanırım onu degerlendirdim. O günden sonra hiç çıkmadı. Yani adet bitimi ayın 6 sindaydi piki 10 unda gördüm
Şansınız bol olsun dua edelim 🙏🏻

Back
X