- 10 Kasım 2025
- 10
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi Birisi-456
-
Bende aynı durumdayım 6 kasımda 0.46 çıktı benimde ama beyaz akıntım kasığımda batma filan var sizin belşrtileriz nelerSizce nedir kafam karıştı doğrusu şüphem var benim ama
Birdaha test yaptırdınız mı peki değer yükselmişmiBende aynı durumdayım 6 kasımda 0.46 çıktı benimde ama beyaz akıntım kasığımda batma filan var sizin belşrtileriz neler
Şeffaf akıntım var geçen pazar günü hafif lekelenmem oldu kahverengimsi aşırı uyku hali falan var bilemedim başta böyle olur da sonradan pozitif olan var mı acaba gribim çünkü ilaç içmek istemiyorum bu sebeple
Bende grip oldum öksürdükçe kaşığım batıyor. Lekelenme filan olmadı bende sadece beyaz akıntı. Test yapmadım tekrar çünkü adet gecikmesi yaşamadım geçen ay kimyasal geçirdiğim için döngüm değişti 15 veya 20 adet olacağımBirdaha test yaptırdınız mı peki değer yükselmişmi
Hayır değer şüpheli gebelik değil net negatif. 0-5 arası kesinlikle negatif yada çok erken bir dönem hamilelik. 4 gün gecikme kan testinde çıkardı diye düşünüyorum ama 10 gün sonra öğrenende oluyor.Anladım bilemedim chatcptye sordum değer şüpheli gebelik dedi ama
Daha önce 3 civarı değerimde oldu ama sonuç negatifti adet oldumAnladım bilemedim chatcptye sordum değer şüpheli gebelik dedi ama
Anladım teşekkürlerDaha önce 3 civarı değerimde oldu ama sonuç negatifti adet oldum
Yaptım negatif çıktı çok belirsiz varla yok arası çizgi vardı kan testi yaptım işte sonuç dediğim gibiKaset test yaptınız mı
Merhaba maalesef gebelik yok şunu söyleyeyim olsaydı değer normal yazmaz referans dışı yazar 5 ve üstü kabul görürSizce nedir kafam karıştı doğrusu şüphem var benim ama
Peki gebelik için ne yapmam lazım biraz kilom var ve sigara kullanıyordum sigarayı bıraktım yaklaşık 3 gündür spora da başladım bunun etkisi olacakmıdırMerhaba maalesef gebelik yok şunu söyleyeyim olsaydı değer normal yazmaz referans dışı yazar 5 ve üstü kabul görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?