Fotografı aydınlık bir ortamda cekseniz? Karanlık bişey görünmüyorMerhabaaa
Kızlar klomen kullandım sonrasında da 19 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum. Ve günleri doktorun dediği gibi değerlendirdik. Adetime 6 gün var. Bugün dayanamadım miratech marka erken gebelik testi aldım ve sabah erken değilde akşam üstü testi yaptım çooook silik bir çizgi çıktı. Sizce varmıdır bebiş ?????
Burda görünüyor mu acaba ? Bu arada çok silik bir çizgiFotografı aydınlık bir ortamda cekseniz? Karanlık bişey görünmüyor
Hafif silik görünüyor ama normal atsanız çok karanlık.Merhabaaa
Kızlar klomen kullandım sonrasında da 19 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum. Ve günleri doktorun dediği gibi değerlendirdik. Adetime 6 gün var. Bugün dayanamadım miratech marka erken gebelik testi aldım ve sabah erken değilde akşam üstü testi yaptım çooook silik bir çizgi çıktı. Sizce varmıdır bebiş ?????
Hafif silik görünüyor ama normal atsanız çok karanlıkta
Evet bi gölge var, ilk 5 dk da mı cıktı? Yarın sabaha İlk idrarla yapın, koyulasma olursa gebesınızdırBurda görünüyor mu acaba ? Bu arada çok silik bir çizgi
Ya çok erken yaptım birazda ondan mı böyle acabaAşırı silik ben de gördüm ama emin olamadım
Evet burda da görüyorum ama tekrarlamalısınız çok silik yarın ilk idrarla yapın.Burda görünüyor mu acaba ? Bu arada çok silik bir çizgi
Evet 3. Dkda falan çıktıEvet bi gölge var, ilk 5 dk da mı cıktı? Yarın sabaha İlk idrarla yapın, koyulasma olursa gebesınızdır
Gözünüz aydın o zamanEvet 3. Dkda falan çıktı
Ay hadi inşallah
Olmadı yarın değilde perşembe yapayım daha garanti olur sanki , ay inşallah vardır 1 yıldır deniyoruzEvet burda da görüyorum ama tekrarlamalısınız çok silik yarın ilk idrarla yapın.
Kanı ne zaman vermeliyim sizce ?Silik çizgi varsa hamilesin canım ama hemen sevinme hazırla kendini istersen bi kan ver daha yeni hemen cıkar beta sonradan ben cok üzüldüm çünkü o yüzden yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemem şimdiden hayırlı olsun Allahım saglıcakla kucagına aldırsın
Bence hemen verin onlarda yönlendirirler zatenKanı ne zaman vermeliyim sizce ?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır yoksada üzülme dah erken olur.Olmadı yarın değilde perşembe yapayım daha garanti olur sanki , ay inşallah vardır 1 yıldır deniyoruz
Tamamdır teşekkür ederimmmmBence hemen verin onlarda yönlendirirler zaten
Çatlatma iğnesi en erken 10 gün sonra etkisini kaybediyo testi erken yapmıssınız yoksa bile var cıkar zatenMerhabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?