Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilişkinin 3.günü ertesi gün hapı kullandım içime boşaldığından emin olamadığımız için hapı kullandığım gün adet oldum ama adetime 1 hafta vardı hamile olabilir miyim
ilişkinin 3.günü ertesi gün hapı kullandım içime boşaldığından emin olamadığımız için hapı kullandığım gün adet oldum ama adetime 1 hafta vardı hamile olabilir miyim
Aynı şey bendede oldu normalde düzenli olan adetim 15 gün geçtiği oldu adet düzenlensin diye ertesi gün hapı verdi kullandım bir hafta önce adet oldum ama kop koyu kahve rengiydi ve azdi ama uzun surmustu
Aynı şey bendede oldu normalde düzenli olan adetim 15 gün geçtiği oldu adet düzenlensin diye ertesi gün hapı verdi kullandım bir hafta önce adet oldum ama kop koyu kahve rengiydi ve azdi ama uzun surmustu
Adete yakın kacamagimiz oldu ama bir kere düşünmüyoruz da 12 gün oldu kanama başlayalı hala ağır kaldırdığında vs bır iki damla kahverengi kan geliyor doktorada gitmedim acikcasi