Hamile miyim sizce

Tontiskedi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
67
22
8
21
Arkadaşlar merhaba 21 Ocak yumurtlama tarihim değerlendirdik ve adetime 1 hafta var aşırı bel ağrısı küçük küçük kasık ağrıları sabah hafif mide bulantıları üzerine şüphelendim ve bir kaç gündür ani duygu değişimi yaşıyorum dün akşam ve sabah ilk idrarla test yaptım sizce var mı bişeyler yorumlarsanız sevirim üstteki akşam alttaki sabah yaptığım test

Eklentiler

• FFBA15EB-A2EA-4235-A42C-713CB8009EA5.webp
    FFBA15EB-A2EA-4235-A42C-713CB8009EA5.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 133
  • 248D9A00-D3C9-4753-A6A3-0B159CED6D3A.webp
    248D9A00-D3C9-4753-A6A3-0B159CED6D3A.webp
    97,2 KB · Görüntüleme: 141
Arkadaşlar merhaba 21 Ocak yumurtlama tarihim değerlendirdik ve adetime 1 hafta var aşırı bel ağrısı küçük küçük kasık ağrıları sabah hafif mide bulantıları üzerine şüphelendim ve bir kaç gündür ani duygu değişimi yaşıyorum dün akşam ve sabah ilk idrarla test yaptım sizce var mı bişeyler yorumlarsanız sevirim üstteki akşam alttaki sabah yaptığım test
Var gibi duruyor canım ne kadar kaldı adete

Hamilesiniz bence kan verin netleştirin🥰

Hamilesiniz evet 👍

İnşallah canım ya Allah bütün isteyenlere versin inşallah ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim tekrar deneyelim dedik hayırlısı olur inşallah
İnşallah canım hayırlısı olur sağlıkla ilerler

Bir hafta kala pozitif çıkmış erken döllenme olmuş. Sağlıkla afiyetle kucağımıza alalım inşallah.

image.webp
Kızlar adet günüme kadar sürekli test yaptım bugünde adet günümdü şimdi test yaptım sonuçta böyle çıktı 😂 kan vermeme gerek var mı sizce

Belirtilerinizi bizimle paylasirmisiz
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı adet günümden 1 hafta önce küçük kasık ağrıları batmalar yaşadım belim çok ağrıyordu ayakta duramıyordum sabah kalktığımda hafif mide bulantım oluyordu sürekli uykum gelirdi bide benim sizleri bilemem ani duygu değişimleri tabi koku hassasiyeti oluyordu bide bu şekilde ☺️

Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı adet günümden 1 hafta önce küçük kasık ağrıları batmalar yaşadım belim çok ağrıyordu ayakta duramıyordum sabah kalktığımda hafif mide bulantım oluyordu sürekli uykum gelirdi bide benim sizleri bilemem ani duygu değişimleri tabi koku hassasiyeti oluyordu bide bu şekilde ☺️
Göğüs hassasiyetiniz nasıldı Bir de akıntınız var mıydı benim de bir hafta falan kaldı adetime akşam üzeri sol kasığıma doğru hafif Ağrı oldu göğüslerim çok hassas dokunamıyorum Bir de ağız kuruluğum çok var bunlar da belirti mi acaba

Merhaba. Tebrik ederim. Hayırlı olsun♥️ ben de yeni öğrendim de hamile olduğumu bişey sormak istiyorum. Acaba sizde de beyaz su kibi kokusuz akıntı oluyor mu?

Merhaba. Tebrik ederim. Hayırlı olsun♥️ ben de yeni öğrendim de hamile olduğumu bişey sormak istiyorum. Acaba sizde de beyaz su kibi kokusuz akıntı oluyor mu?
Gebelikte ilk dönemde su gibi akıntı çok oluyor bende yaşamıştım zamanla geçiyor ki son dönemde tekrar başladı

Back
X