Hamile miyim sizce

Gebelikte ilk dönemde su gibi akıntı çok oluyor bende yaşamıştım zamanla geçiyor ki son dönemde tekrar başladı
Gerçekten mi. Çok teşekkür ederim ya rahatladım♥️ her dk sanki bişey akıyo gibi sürekli lavaboya koşmaktan bıktım😂 bi anormallik var sandım

Gerçekten mi. Çok teşekkür ederim ya rahatladım♥️ her dk sanki bişey akıyo gibi sürekli lavaboya koşmaktan bıktım😂 bi anormallik var sandım
Benim regl dönemine 3 4 gün kala başlamıştı😅, doktorum kanla birlikte gelmediği ve sarı renkli olmadığı sürece sorun yok demişti. Sarı ise enfeksiyon belirtisi gebelikte çok oluyor dikkat edin ♥️

Merhaba. Tebrik ederim. Hayırlı olsun♥️ ben de yeni öğrendim de hamile olduğumu bişey sormak istiyorum. Acaba sizde de beyaz su kibi kokusuz akıntı oluyor mu?
Evet bende de oluyordu dediğiniz gibi akıntı bir süre devam etti teşekkür ederim bu arada inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur hepimize ❤️

Göğüs hassasiyetiniz nasıldı Bir de akıntınız var mıydı benim de bir hafta falan kaldı adetime akşam üzeri sol kasığıma doğru hafif Ağrı oldu göğüslerim çok hassas dokunamıyorum Bir de ağız kuruluğum çok var bunlar da belirti mi acaba
Göğüslerim çok dolgundu benim ağırlaşmıştı uç kısımlarına elleyemiyordum yüz üstü yatamıyordum kasık ağrım çok şiddetli değildi arada şiddetli şekilde gelip gidiyordu

Göğüslerim çok dolgundu benim ağırlaşmıştı uç kısımlarına elleyemiyordum yüz üstü yatamıyordum kasık ağrım çok şiddetli değildi arada şiddetli şekilde gelip gidiyordu
Aynı şekilde bnimde göğüs ucu çok acıyor ve alt kısmı adetime 6 gün var daha akıntı yok şuan kasık ağrım bnimde ara ara girip çıkıyor iki gündür sol kasigim batar kramp gibi ağırlar giriyor bilemedim ya hergun kendimi dinliyorum zaman geçmiyor 😒

Aynı şekilde bnimde göğüs ucu çok acıyor ve alt kısmı adetime 6 gün var daha akıntı yok şuan kasık ağrım bnimde ara ara girip çıkıyor iki gündür sol kasigim batar kramp gibi ağırlar giriyor bilemedim ya hergun kendimi dinliyorum zaman geçmiyor 😒
Açıkcası ben adetime 5 6 gün kala başladım test yapmaya önce silik gördüm sonra gün gün koyulaştı bende çok sabırsız insanım bellide çok istediğim için dayanamadım dün de kontrolüm vardı kalbi atıyor ama net değildi haftaya bidaha gidicem inşallah duyarım bu sefer sana da nasip olur inşallah ❤️🙏🏻

Back
X