Teste göre hamilesin. Senin yerinde olsam tam belli olmadan kimseye söylemem. Kan testinin düzenli artışından kimyasalmı değilmi belli olur zaten.Başka fikirleri olan arkadaşlar yazsın lütfen
Ben de şuan öyle düşünüyorum ama kafam karmakarışıkTeste göre hamilesin. Senin yerinde olsam tam belli olmadan kimseye söylemem. Kan testinin düzenli artışından kimyasalmı değilmi belli olur zaten.
Kafan hangi konuda karışıkBen de şuan öyle düşünüyorum ama kafam karmakarışık
Hayirli olsun kan vermeden kimseye soylemeyin bence netlessin sonra .gonlunuze gore olsun herseyYa gerçekten mi inanamıyorum.Yine kimyasal olursa falan diye kimseye de söyleyemiyorum sonra üzülüyor insanlar
Söylesem mi söylemesem mi hemen diye içim kıpır kıpırKafan hangi konuda karışık
Bence hemen söylemeyin kan tahlilinizi verin kesinleştirin ona göre söylersiniz. İlk gebelik mi?Söylesem mi söylemesem mi hemen diye içim kıpır kıpır
Ben şimdiki gebeliğimi 20.Haftamda söylemiştim kendi aileme hepsi şok olmuştuBence hemen söylemeyin kan tahlilinizi verin kesinleştirin ona göre söylersiniz. İlk gebelik mi?
Evet ilk olacak inşallahBence hemen söylemeyin kan tahlilinizi verin kesinleştirin ona göre söylersiniz. İlk gebelik mi?
İyi sabretmişsiniz gerçekten helal olsunBen şimdiki gebeliğimi 20.Haftamda söylemiştim kendi aileme hepsi şok olmuştuhamile olduğuma değil nasıl bu kadar süre söylemediğime kızıp şaşırmışlardı
Mecbur olmasaydım bebek doğduktan sonra söylerdimİyi sabretmişsiniz gerçekten helal olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Evet ilk olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?